#1 Smoothiebar voor bedrijven

Promoot vitaliteit bij jouw werknemers op kantoor, evenementen en congressen.

smoothiebar huren of een smoothiefiets huren
smoothie bar met smoothies klaar om te drinken

Smoothiebar huren

Wij zijn een onderneming met een passie voor het bedenken vernieuwende concepten die jouw helpen met promoten van vitaliteit en duurzaamheid met catering. ‘Met de smoothiefiets een geslaagde vitaliteitsdag. Top!’ Zulke reacties, daar worden we blij van.

Zo werkt het

Smoothiebar + fiets?

Naast de kant-en-klare verse smoothies die ter plekke bereid worden door ons personeel nemen wij altijd een unieke, zelf ontworpen, smoothiefiets mee. De fiets zit standaard, zonder bijkomende kosten, inbegrepen bij de huur van de smoothiebar. Een ware eyecatcher!

Wat voor smoothies?

We hebben standaard 3 verschillende soorten smoothies. Hierin wordt altijd rekening gehouden met allergieën. Liever niet de standaard smoothies, maar iets unieks, speciaal voor jouw evenement? Laat het ons gerust weten! Voor ons is niets te gek!

Wat is er mogelijk?

Compleet verzorgde smoothiebar of liever alleen onze spullen huren? Onze werknemers kunnen ook je doel promoten. Tenslotte kun je een limonadetap, fruitbar, fruitcatering en extra fietsen als opties huren. Bij de mogelijkheden staat meer informatie.

Onze diensten

Voor bedrijven, congressen, promoties en catering

Smoothiebar

Verschillende smoothies boordevol vitamines. Met de smoothiebar maken wij de smoothies zelf.
smoothies menu

Smoothiefietsen

Promoot vitaliteit of duurzaamheid op de leukste manier. Laat mensen zelf hun smoothie trappen.
een smoothiefiets huren

Smoothie catering

Smoothies om uit te delen. Leuk om werknemers te verrassen en perfect bij promoacties bij winkelcentra of bij binnenkomst van grootte groepen.
Smoothie catering met flesjes

Mocktails

Borrel op het werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktails en een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakte als een variant met alcohol.
mocktails

Tips

Van onze blog

Yorrick

Yorrick

Yorrick

Yorrick

Jordi

Jordi

Zij gingen je voor

Promotie

Je doel promoten? Ons personeel helpt hier graag mee. Dit kan door middel van het maken van leads, flyers uitdelen of reclame uitdelen met je bedrijfslogo er op. We helpen jou met het succesvol maken van het evenement.

Biologisch

Een biologisch of duurzaamheid evenement? We bieden biologische opties aan. Maken gebruik van bio plastic en scheiden ons afval. Liever geen wegwerp bekers? We hebben ook afwasbare bekers.

Voor wie?

We maken smoothies op evenementen, beursstands, feesten en congressen. Onze bar past in elke lift en is makkelijk op te ruimen. Een krap budget? Je kunt ook alleen de materialen huren. Samen komen we er altijd uit.

Vitaliteit

Vitaliteit is een hot thema. De smoothiebar en fiets passen hier perfect bij. Met de smoothies zorg je voor een gezond drankje en de fiets is een unieke manier om beweging te promoten. Dit samen brengt iedere bezoeker in aanraking met vitaliteit.

Geen woorden maar smoothies

Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact op.
rietjes