Alcoholvrije cocktails huren op je feestje

Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die er bewust voor kiezen om geen of minder alcohol te drinken. Zo gezond is het natuurlijk ook niet, dus dat is opzich geen verkeerde trend. Maar vaak krijg je dan wel vragen “wat drink je dan?” of reacties van “maar ik vind frisdrank niet lekker dus dan kan ik alleen water drinken zeker”. Dat laatste is met onze barren zeker niet het geval. Dus heb jij binnenkort een evenement op de planning staan, waarbij je normaal alcohol zou schenken, maar je nu op zoek bent naar een alternatief? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Inhoudsopgave

smoothiebar huren in Eindhoven?

Smoothiebar

Bij een smoothiebar haal je natuurlijk smoothies, dat is een vrij logische conclusie. En dat klopt natuurlijk. Wij maken heerlijke smoothies met fruit en sappen, zoals sinaasappelsap of bijvoorbeeld amandelmelk. We zorgen er altijd voor dat we genoeg meenemen voor wat variatie aan smaken, want niet iedereen vindt hetzelfde fruit lekker natuurlijk. Aangezien wij zelf de inkopen doen, kun je hier ook je eigen voorkeuren in aangeven. Wil je bijvoorbeeld ook groene smoothies met groente serveren of wil je veel meer keuze aan fruit? Dat kan allemaal, het is immers jouw feestje.

De smoothies worden ter plekke gemaakt, de smoothiebar komt namelijk met blenders. We kunnen daarvoor ook personeel meesturen, dan kun jij volledig genieten van je feestje en zorgen wij ervoor dat je gasten de lekkerste smoothies krijgen.

Heb je een evenement op de planning staan die in het teken staat van gezondheid of vitaliteit en zoek je daarom naar alcoholvrije opties? Dan is het wellicht ook leuk om een smoothiefiets bij de smoothie bar te bestellen. Zo kunnen je gasten zelf een eigen smoothie bij elkaar fietsen! Extra gezond en zo blijven ze ook lekker bezig.

alcoholvrije cocktailbar

Mocktail bar

Mocktails worden steeds populairder, waarschijnlijk ook omdat steeds meer mensen zoeken naar een alternatief voor alcohol. Je kunt het merendeel van de bekende cocktails net zo lekker maken zonder alcohol, of misschien zelfs wel lekkerder. Ga bijvoorbeeld voor een mocktail mojito of een bull’s eye met alcoholvrij bier. Heerlijk verfrissende drankjes die je toch het gevoel geven dat je met een lekkere cocktail in je hand staat.

Onze mocktails worden gemaakt met zo natuurlijk mogelijke ingrediënten zoals fruit, siroop of sap. Dus geen kant en klare mix blikjes met chemische smaakjes die je even mixt met wat ijsklontjes. Bij de mocktail bar krijg je een aantal shake bekers waarmee je dus zelf de cocktails kunt maken. Geen zin om het zelf te doen? Wij kunnen ook personeel leveren, dan kun jij lekker genieten van je feestje.

Smoothie catering

Heb je helemaal geen zin om zelf drankjes te maken en zoek je alternatieven op flesjes zoete frisdrank? Bestel dan bij ons eenvoudig smoothie catering. Dan krijg je van ons een selectie aan kant en klare smoothie flesjes, in 3 verschillende smaken. Die kun je gewoon op een bar of tafel uitstallen of in een klein koelkastje zetten om ze koud te houden. Het leuke van de flesjes is ook dat je ze ook nog kunt designen op een manier die jij wilt. Bijvoorbeeld met een bedrijfslogo bij een bedrijfsborrel, of een foto met datum van je huwelijksfeest. Zelfs bij een kleine oplage kun je de flesjes die persoonlijke touch geven, waardoor het drinken van die alcoholvrije optie toch weer net iets leuker wordt.

Delen

Meer posts

Van onze blog