Mocktailbar huren

De nieuwste trend: alcoholvrije cocktailbar.

Alcoholvrije cocktailbar huren

Iets te vieren, maar komt het niet uit om alcohol te (laten) serveren? Geen probleem! Wij bieden een passend alcoholvrij alternatief op cocktails. Met onze “Mocktails” wordt jouw feestje of borrel gegarandeerd een groot succes.

De mocktails zijn lekker fris en fruitig zonder een druppel alcohol. Maar toch lastig te onderscheiden van een cocktail. Met onze mocktailbar maken wij op locatie de mocktails.

mocktailbar huren

Waarom een alcoholvrije cocktailbar?

Het huren van een mocktailbar op locatie is een groeiende trend in de evenementenindustrie. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of een andere speciale gelegenheid, mocktails zijn een geweldige manier om gasten te verwennen zonder de risico’s en nadelen van alcoholische dranken. Mocktails zijn verfrissende, kleurrijke en smakelijke drankjes die op basis van fruit, siropen, sappen en andere natuurlijke ingrediënten worden gemaakt. Ze zijn geschikt voor alle leeftijden en smaken en kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de gasten.

Voor elk evenement planten wij 1 boom

Met een donatie helpen wij trees for all met het planten van bomen voor een gezondere en groenere wereld en beperken wij onze CO2-uitstoot.

Voor wie?

De mocktails zijn geschikt voor kleine en grote events. Je kan het bijvoorbeeld inzetten bij een nieuwjaarsborrel of een leuke afsluiter van het jaar.

Vitaliteit

Ook mocktails passen perfect bij een vitaliteit programma. Je laat zien aan de bezoekers dat ook drankjes zonder alcohol erg lekker zijn en een echte sfeer maker is. Benieuwd hoe wij op andere manieren vitaliteit promoten? Kijk dan bij onze diensten.

Een photobooth erbij?

Wij verhuren ook photobooths. Een photobooth maakt foto’s en print deze meteen uit. De photobooth past het beste bij evenementen met een feestelijke sfeer. 

Branding

Wil je jouw eigen branding op onze bar? Geen probleem. We kunnen bedrukten bekers leveren en de bar van jouw logo voorzien.

Smaken

We bieden onze mocktails aan in een aantal smaken:

mocktail groen

Mocking Mojito

De klassieker onder de cocktails, bij ons in mocktail vorm. Oorspronkelijk in Cuba ontstaan als medicijn tegen koorts is dit drankje inmiddels uitgegroeid tot een van de meest gedronken cocktails ter wereld. Onze mocktail variant is niet van het origineel te onderscheiden.

mocktail geel

Citrus Munch

De Citrus Munch Mocktail is een heerlijk verfrissend drankje dat past bij iedere gelegenheid. Bereid met de verste ingrediënten en gegarneerd met verse munt zorgt dit drankje voor een waar kleur- en smaakspektakel.

mocktailbar huren

Bull’s Eye

De Bull’s Eye Mocktail is eveneens een heerlijk verfrissende mocktail. Met het op ginger ale en alcoholvrij bier gebaseerde recept worden de gasten verrast met een mix van 2 bekende smaken die alles behalve verkeerd uitvalt

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een mocktailbar inzetten?

De mocktailbar wordt vaak ingezet bij studenten of tijdens een borrel. Maar we staan ook op beurzen en congressen. Onze bar kan in elke lift.

Kunnen jullie ook helpen met promotie?

We kunnen op verschillende manieren helpen om jouw bedrijf, evenement of doel te promoten. Bij het huren van de mocktailbar sturen we standaard personeel mee. Natuurlijk om de smoothies te maken, maar bijvoorbeeld ook om flyers uit te delen als je dat wilt. Zo kun jij bij de bar blijven staan om mensen te vertellen over jouw bedrijf en zorgen wij dat er mensen zijn die willen luisteren.

Kan ik ook andere bars boeken?

Ja, zeker! Een smoothiebar met een echte shakefiets erbij huren is geen probleem. Ook verhuren wij photobooths dus wellicht is dat ook nog het overwegen waard.

Nee, wij doen alleen opdrachten op basis van afkoop en verhuur.
Ja, dat kan. Wij hebben meerdere fietsen te huur. Je krijgt hierbij ook een handleiding en optioneel een fruitpakket.
Nee de smoothiefietsen hebben geen stroom nodig.
Vanwege verschillende variabelen zoals duur, afstand en aantallen kunnen wij geen vaste prijs geven. Via het contactformulier maken wij graag een vrijblijvende offerte voor jou.
Wij komen in heel Nederland en België. Ook voor verhuren rijden wij het hele land door. Liever zelf de spullen ophalen bij verhuur? Dat kan ook!
Wij hebben verschillende bars die in elke lift kunnen waar ook een ambulancestoel in past.
Op onze duurzaamheid pagina staat meer informatie.