Smoothiebowls

De nieuwste trend uit zuid-amerika

Wat is een smoothiebowl?

Trakteer jouw medewerkers met de laatste trend uit Zuid-Amerika. De bowl is een nog redelijk onbekende trend en trekt altijd aandacht als wij deze vers bereiden voor de aanwezigen. De smoothiebowl past het beste bij kleine tot middelgrote evenementen als tussendoortje of tijdens de pauze.

De smoothiebowl zelf is een bekertje met een laag acai of andere basis met daarop heerlijke toppings zoals muesli, aardbeien, bessen en andere lekkernijen. Je eet de bowl met een lepeltje zoals je ook een ijsje eet.

 

smoothiebowl op tafels
smoothiebowl menu

Menu

Ons menu bestaat uit twee verschillende bowls.  De Acaibowl is de laatste jaren enorm populair geworden en de bes zelf groeit in noord Brazilië aan een boom die wel 25 meter hoog wordt. Acai heeft een aardse smaak die neigt naar chocolade. De bes is niet zoet en heeft een donker paarse kleur.

De maracuja bowl is de tweede bowl die wij maken. Maracuja is het gele zusje van de passievrucht. De vrucht heeft een zoete, maar mildere smaak dan die van de passievrucht. De vrucht komt vaak uit Afrika en Zuid-Amerika.

Kort op een rijtje

Naast de smoothiebowls hebben wij ook andere catering mogelijkheden zoals de smoothiebar en mocktails.

acai bowl vastgehouden

Impressie

Extra info

Ingrediënten

Onze smoothie bowls zijn gemaakt van een mix van verse of bevroren vruchten, groenten, en andere gezonde ingrediënten, zoals noten, zaden, en superfoods. Ze zijn rijk aan voedingsstoffen en antioxidanten, waardoor ze een perfecte optie zijn voor evenementen waar gezonde voeding belangrijk is

Minimale afnamen

Wij maken de smoothiebowls vanaf 40 stuks. Wij kunnen per uur ongeveer 100 stuks maken met een enkele bar. Grotere aantallen kan ook mits wij deze al eerder klaar kunnen zetten, zodat niemand hoeft te wachten op zijn bowl.

Overige diensten

Naast smoothies verhuren wij ook photobooths die erg in trek zijn op beurzen en congressen. Voor meer info vraag naar de mogelijkheden.

Voor elk evenement planten wij 1 boom

Met een donatie helpen wij trees for all met het planten van bomen voor een gezondere en groenere wereld en beperken wij onze CO2-uitstoot.

Veelgestelde vragen

Waar passen de smoothiebowls bij?

Onze smoothiebowls passen het beste bij ochtend en middagactiviteiten. Je kan bijvoorbeeld denken aan een gezonde lunch of een vitaliteitsbooster voor een vitaliteitsdag. Onze bar zelf past in elke lift en kan op elke locatie neergezet worden. 

Kan ik jullie ook voor promotie inzetten?

Ja dat kan! We hebben verschillende opties om jouw te helpen met promotie. We kunnen flyers uitdelen, de bekers bedrukken en de bar stylen met jouw logo.
We maken standaard 2 verschillende smaken met veel verschillende toppings, zoals aardbeien, bananen zaden en noten. We maken enkel gebruik van plantaardige producten.
Nee, wij doen alleen opdrachten op basis van afkoop en verhuur.
Ja, dat kan. Wij hebben meerdere fietsen te huur. Je krijgt hierbij ook een handleiding en optioneel een fruitpakket.
Nee de smoothiefietsen hebben geen stroom nodig.
Vanwege verschillende variabelen zoals duur, afstand en aantallen kunnen wij geen vaste prijs geven. Via het contactformulier maken wij graag een vrijblijvende offerte voor jou.
Wij komen in heel Nederland en België. Ook voor verhuren rijden wij het hele land door. Liever zelf de spullen ophalen bij verhuur? Dat kan ook!
Wij hebben verschillende bars die in elke lift kunnen waar ook een ambulancestoel in past.
Op onze duurzaamheid pagina staat meer informatie.