Smoothies op evenementen

De lekkerste smoothies op jouw event

De smoothiebar op jouw event

Heb jij een leuk evenement op de planning staan en zoek je iets om het extra leuk te maken? Dan is onze smoothiebar met smoothiefiets een origineel idee! Of het nu gaat om een festival, verjaardag, studentenfeest of zakelijk evenement, de smoothiebar is altijd een groot succes. Want wie houdt er niet van verse smoothies? En met de smoothiefiets geef je het een creatieve touch die je niet vaak tegen zult komen.

smoothies op evenement

Voor welk evenement is de smoothiebar?

Voor ons maakt het niet uit op welk evenement je de smoothiebar wilt gebruiken, dus dat is helemaal aan jou. Wel merken we dat de smoothiebar het vooral goed doet op evenementen die iets te maken hebben met gezondheid. Daar komen toch vaak mensen op af die zonder moeite even in de rij staan om hun eigen smoothie bij elkaar te fietsen. Maar ook bijvoorbeeld op zakelijke evenementen of activiteiten van universiteiten lopen ze goed. Want daar is het juist iets wat je niet zo snel zou verwachten, waardoor het weer extra leuk is om mee te doen.

Verschillende smoothies

Ons menu bestaat uit verschillende smoothies. Waar altijd wel 1 tussen zit die iemand lust. We maken gebruik van plantaardige dranken en vers fruit voor een zo gezond en lekker mogelijke smoothie.

Wat krijg ik bij de smoothie bar?

Verder komt de smoothie bar standaard met een smoothiefiets en personeel dat je helpt om alles in goede banen te leiden. Wil je het liever zelf doen? Dat kan ook, dat kun je ook aangeven. Of wil je meer smoothiefietsen omdat het een groot evenement is? Ook dat kan. We hebben meerdere fietsen dus je kunt aangeven dat je extra fietsen wilt huren.

Voor elk evenement planten wij 1 boom

Met een donatie helpen wij trees for all met het planten van bomen voor een gezondere en groenere wereld en beperken wij onze CO2-uitstoot.

Impressie

Veelgestelde vragen

Ik wil de smoothiefiets alleen voor een evenement gebruiken, kan dat ook?​

Zeker! Wij verhuren de smoothiefiets voor elk soort evenement, van beurzen tot festivals en verjaardagsfeestjes. In dat geval kunnen we ook personeel meesturen die helpen bij het maken van extra smoothies, voor als jij er geen tijd voor hebt. Ook kun je er een smoothie bar bij huren, als het een groot evenement is en je met de fietsen niet snel genoeg smoothies kunt maken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wat is de smoothiefiets?

De smoothiefiets is een eigen design. We hebben de fiets zo omgebouwd dat deze niet meer rijdt, maar een blender op de voorkant van de fiets aandrijft. Kortom, door te fietsen, blend je je eigen smoothie! Zo wordt bewegen opeens leuk, ook voor degenen die er normaal een hekel aan hebben. Dit is een leuke toevoeging aan elk evenement en je kunt er van alles mee maken. Bijvoorbeeld ook alcoholische cocktails op een festival.

Inhoud accordeon
Nee, wij doen alleen opdrachten op basis van afkoop en verhuur.

De smoothiefietsen hebben geen stroom nodig. De smoothiebar met blenders wel.

Vanwege verschillende variabelen zoals duur, afstand en aantallen kunnen wij geen vaste prijs geven. Via het contactformulier maken wij graag een vrijblijvende offerte voor jou.

Wij komen in heel Nederland en België. Ook voor verhuren rijden wij het hele land door. Liever zelf de spullen ophalen bij verhuur? Dat kan ook!

Wij hebben verschillende bars die in elke lift kunnen waar ook een ambulancestoel in past.

Op onze duurzaamheid pagina staat meer informatie.

Geen woorden maar smoothies

Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact op.
smoothies op locatie