Smoothies op de beurs

Onze smoothiebars zijn de aandachtstrekkers voor de beurs

De smoothies op jouw beursstand

Sta je binnenkort met je bedrijf op een beurs en wil je iets extra’s doen? Dan hebben wij de oplossing! Wij verhuren smoothie bars voor beurzen. Want wie houdt er niet van een lekkere smoothie? En onze smoothie bar komt ook nog eens met een smoothie fiets, waarmee je stand bezoekers zelf hun smoothie kunnen maken. We garanderen je dat hier altijd mensen op af komen en dit een flinke boost aan je beursstand gaat geven!

smoothies op kantoor

Branding en promotie

We begrijpen als geen ander dat branding en promotie enorm belangrijk zijn op een beurs. We bieden daarom veel mogelijkheden voor de bedrukken van onze spullen:

Promotie

We helpen je graag met het uitdelen van flyers en spreken actief mensen aan.

Een smoothiefiets als oppepper

Met onze smoothiefiets bied je dat actieve momentje voor de beursbezoekers. Zo kunnen ze zichzelf die oppepper geven, en krijg jij als standhouder de mogelijkheid om een praatje aan te knopen. Door zelf iets te kunnen maken, voelen de bezoekers zich automatisch meer betrokken bij het bedrijf van de stand, waardoor ze waarschijnlijk iets gewilliger zijn om een verhaaltje aan te horen, dan van de persoon met de 7e gratis pen van die dag.
Bovendien vormt er gemakkelijk een rij bij je beursstand, want de smoothiefietsen zijn bij elk evenement een razend succes! Of het nu de kinderen zijn die enthousiast aan het trappen gaan, waardoor je even met de ouders kunt praten, of de volwassenen zelf die wel een oppepper kunnen gebruiken, het is altijd een succes.

Voor elk evenement planten wij 1 boom

Met een donatie helpen wij trees for all met het planten van bomen voor een gezondere en groenere wereld en beperken wij onze CO2-uitstoot.

Impressie

Veelgestelde vragen

Ik wil alleen de smoothiefiets voor onze beursstand?

Zeker! Wij verhuren de smoothiefiets voor elk soort evenement, van beurzen tot festivals en verjaardagsfeestjes. In dat geval kunnen we ook personeel meesturen die helpen bij het maken van extra smoothies, voor als jij er geen tijd voor hebt. Ook kun je er een smoothie bar bij huren, als het een groot evenement is en je met de fietsen niet snel genoeg smoothies kunt maken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wat is de smoothiefiets?

De smoothiefiets is een fiets die zo gebouwd is dat je door te trappen niet vooruitkomt, maar een blender laat werken. Daar kun je dan natuurlijk heerlijke smoothies mee maken! Zo krijg je dus naast de nodige beweging, ook nog eens een heerlijke smoothie als gezonde dorstlesser.

Inhoud accordeon
Nee, wij doen alleen opdrachten op basis van afkoop en verhuur.

De smoothiefietsen hebben geen stroom nodig. De smoothiebar met blenders wel.

Vanwege verschillende variabelen zoals duur, afstand en aantallen kunnen wij geen vaste prijs geven. Via het contactformulier maken wij graag een vrijblijvende offerte voor jou.

Wij komen in heel Nederland en België. Ook voor verhuren rijden wij het hele land door. Liever zelf de spullen ophalen bij verhuur? Dat kan ook!

Wij hebben verschillende bars die in elke lift kunnen waar ook een ambulancestoel in past.

Op onze duurzaamheid pagina staat meer informatie.