Smoothiebar huren op locatie

Met onze mobiele smoothiebar verzorgen wij zelfgemaakte smoothies op locatie.

Waarom onze mobiele smoothiebar?

We verzorgen graag de smoothies op je evenement! We hebben een totaalpakket waar je geen omkijken naar hebt. Met het complete pakket krijg je één gratis smoothiefiets. We komen in heel Nederland en zijn zeer flexibel. Zo doen we tourtjes langs verschillende kantoren, staan we op beurzen en op vitaliteitsdagen.

Met de smoothiebar krijg je:
mobiele smoothiebar op locatie

Smoothies

Staat er een evenement over gezondheid of vitaliteit op de planning en wil je daarbij graag een smoothie bar? Dat kan! Bij ons kun je een smoothie bar huren voor jouw event, met 3 verschillende soorten smoothies.

Met onze hippe bar en stoere blenders maken wij heerlijke smoothies op locatie. Deze worden in een kartonnen bekertje met papieren rietje geserveerd aan de gasten. Geschikt voor ieder evenement en feest!

Voor elk evenement planten wij 1 boom

Met een donatie helpen wij trees for all met het planten van bomen voor een gezondere en groenere wereld en beperken wij onze CO2-uitstoot.

Compleet pakket met gratis smoothiefiets

Graag ontzorgen we jouw met het complete pakket. Met het pakket komen wij met relaxed personeel wat alles regelt, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Wij verzorgen alles, van aardbei tot zwarte bes. Met het complete pakket krijg je één gratis smoothiefiets.

Wat krijg je

Elk event is anders, dus we denken graag met je mee om het zo succesvol mogelijk te maken. 

Optioneel

Naast de mobiele smoothiebar op locatie en smoothiefiets bieden we extra diensten aan. Had je nog iets anders in gedachten? We denken met je mee.

Extra smoothiefietsen

Bij elk evenement staat 1 gratis fiets. Liever meer fietsen of een evenement met alleen maar fietsen? Geen probleem.

Branding

We werken voor bedrijven en op beursstands. We weten daarom dat branding heel belangrijk is. Je kan daarom bij ons de bar en bekers bedrukken met jouw boodschap of logo.

Limonadetaps

Naast smoothies ook lekkere limonade aanbieden aan je klanten? Met vers fruit maken we gezonde limonade.

Bio optie

Evenement gericht op duurzaamheid of de duurzame productie van voedsel? We bieden de mogelijkheid om biologische ingrediënten af te nemen. Vraag naar de mogelijkheden

Reviews

93 beoordelingen
Onze klanten geven ons een 4,9/5 op Google Reviews.

Impressie

Veelgestelde vragen

Waarvoor kan ik de smoothiebar inzetten?

Je kunt de mobiele smoothiebar huren voor wat en waar je maar wilt. Of je nu een evenement hebt op kantoor of op locatie, op een beurs of congres staat of een promotiestand zoekt, wij kunnen de smoothie bar overal voor je opzetten. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw evenement.

Kunnen jullie ook helpen met promotie?

We kunnen op verschillende manieren helpen om jouw bedrijf, evenement of doel te promoten. Bij het huren van de smoothiebar sturen we standaard personeel mee. Natuurlijk om de smoothies op locatie te maken, maar bijvoorbeeld ook om flyers uit te delen als je dat wilt. Zo kun jij bij de bar blijven staan om mensen te vertellen over jouw bedrijf en zorgen wij dat er mensen zijn die willen luisteren.

Wat is de smoothiefiets?

Een smoothie fiets is een fiets waarmee je zelf direct smoothies maakt. Door te trappen wek je energie op, die de blender voorop de fiets aan het werk zet. Fiets lang genoeg om alle groente en fruit fijn te blenden en geniet van je eigen gemaakte smoothie. Meer info op onze smoothiefiets pagina.

Wij hebben standaard 3 verschillende smaken. Voor al onze smoothies gebruiken we ook plantaardige melk geserveerd in een kartonnen bekertje en rietje.
Nee, wij doen alleen opdrachten op basis van afkoop en verhuur.
Ja, dat kan. Wij hebben meerdere fietsen te huur. Je krijgt hierbij ook een handleiding en optioneel een fruitpakket.
De smoothiefietsen hebben geen stroom nodig. De smoothiebar met blenders wel.

Vanwege verschillende variabelen zoals duur, afstand en aantallen kunnen wij geen vaste prijs geven.

Om je een idee te geven: de verhuur van onze smoothiebar begint bij 395,-. Dit is voor 1 uur begeleiding, 75 smoothies excl. btw en transportkosten. In dit artikel staat meer informatie.

Via het contactformulier maken wij graag een vrijblijvende offerte voor jou.

Wij komen in heel Nederland en België. Ook voor verhuren rijden wij het hele land door. Liever zelf de spullen ophalen bij verhuur? Dat kan ook!
Wij hebben verschillende bars die in elke lift kunnen waar ook een ambulancestoel in past.
Op onze duurzaamheid pagina staat meer informatie.
Heb je een klein budget of vind je het leuk om zelf achter de smoothie bar te staan? Dan kun je ook alleen de materialen huren, zonder personeel van ons. Je krijgt dan een bar, de blenders en een smoothie fiets. We kunnen ook de bekers en het fruit leveren, of je kunt dit zelf regelen. Wil je meer fietsen? Dan is dat ook mogelijk.
Jazeker! Wij hebben veel ervaring met het werken voor bedrijven en op beursstands. We weten daarom dat branding heel belangrijk is. Je kan daarom bij ons de bar en bekers bedrukken met jouw boodschap of logo.