Smoothies op kantoor

Met onze mobiele smoothiebar verzorgen wij zelfgemaakte smoothies.

De lekkerste smoothies op jouw kantoor

Heb jij een leuk evenement op de planning staan en zoek je iets om het extra leuk te maken? Dan is onze smoothiebar met smoothiefiets een origineel idee! Of het nu gaat om nieuwsjaarborrel, eindejaarsafsluiting of voor een vitaliteitsdag, de smoothiebar is altijd een groot succes. Want wie houdt er niet van verse smoothies? En met de smoothiefiets geef je het een creatieve touch die je niet vaak tegen zult komen.

smoothiefietsen

Incusief gratis smoothiefiets

De smoothiefiets is een eigen design. We hebben de fiets zo omgebouwd dat deze niet meer rijdt, maar een blender op de voorkant van de fiets aandrijft. Kortom, door te fietsen, blend je je eigen smoothie! Zo wordt bewegen opeens leuk, ook voor degenen die er normaal een hekel aan hebben. Dit is een leuke toevoeging voor elke activiteit op kantoor die betrekken heeft met vitaliteit en duurzaamheid.

Waarom onze smoothiebar huren?

Onze smoothies zijn niet alleen gezond, maar ook verantwoord. Zo maken we alleen gebruik van vegan dranken en voegen wij geen suikers toe. Daarnaast zijn wij ook flexibel in het soort aanvraag. Zo kan je alleen de spullen huren en zijn meerdere locaties op een dag geen uitdaging voor ons!

Voor elk evenement planten wij 1 boom

Met een donatie helpen wij trees for all met het planten van bomen voor een gezondere en groenere wereld en beperken wij onze CO2-uitstoot.

Optioneel

Naast de mobiele smoothiebar op locatie en smoothiefiets bieden we extra diensten aan. Had je nog iets anders in gedachten? We denken met je mee.

acai bowl vastgehouden

Smoothiebowls

Trakteer jouw medewerkers met de laatste trend uit Zuid-Amerika. De bowl is een nog redelijk onbekende trend en trekt altijd aandacht als wij deze vers bereiden voor de aanwezigen.

Smoothieflesjes

Wil je graag je gasten of werknemers van smoothies voorzien, maar past een bar of smoothiefiets niet? Geen probleem! De smoothieflesjes worden van te voren gemaakt en zijn perfect om uit te delen.

Mocktails

Iets te vieren, maar komt het niet uit om alcohol te serveren? Geen probleem! Wij bieden een passend alcoholvrij alternatief op cocktails. Met onze “Mocktails” wordt jouw feestje of borrel een groot succes.

Impressie

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik bij de smoothie bar?

De smoothiebar wordt standaard geleverd met bekers, rietjes en een voorraad groente en fruit. Wij kiezen daarbij voor seizoen producten, omdat deze duurzaam zijn. Ook is het mogelijk om biologische ingrediënten te leveren. Wil je ingrediënten die niet in het seizoen zijn? Dan kan dat natuurlijk ook. We horen graag jouw voorkeuren zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Wat is de smoothiefiets?

De smoothiefiets zit standaard bij de verhuur van een smoothiebar, maar is ook los te verhuren. De smoothie bar maakt het gemakkelijker om drankjes al klaar te hebben staan. Hoe leuk de smoothie fiets ook is, het kost natuurlijk wel even wat moeite om de smoothies te maken. De bar komt standaard met personeel die een aantal smoothies maken voor je evenement bezoekers die liever niet wachten op de fiets.

Inhoud accordeon
Nee, wij doen alleen opdrachten op basis van afkoop en verhuur.

De smoothiefietsen hebben geen stroom nodig. De smoothiebar met blenders wel.

Vanwege verschillende variabelen zoals duur, afstand en aantallen kunnen wij geen vaste prijs geven. Via het contactformulier maken wij graag een vrijblijvende offerte voor jou.

Wij komen in heel Nederland en België. Ook voor verhuren rijden wij het hele land door. Liever zelf de spullen ophalen bij verhuur? Dat kan ook!

Wij hebben verschillende bars die in elke lift kunnen waar ook een ambulancestoel in past.

Op onze duurzaamheid pagina staat meer informatie.