Koffiebar huren op locatie

Met onze mobiele koffiebar verzorgen wij de lekkerste koffie op locatie.

koffiebar huren voor jouw event?

Een leuke aanvulling op onze smoothiebar

Het huren van een koffiebar voegt een vleugje elegantie toe aan elk evenement, waarbij barista’s ter plaatse aromatische koffiespecialiteiten bereiden voor uw gasten. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, bruiloft of festival, een mobiele koffiebar brengt de verfijnde sfeer van een café rechtstreeks naar uw locatie. Met de flexibiliteit en gemak van een gehuurde koffiebar, kunt u uw bezoekers verwennen met op maat gemaakte koffiedrankjes, van klassieke espresso’s tot luxe cappuccino’s, en alles daar tussenin.

Onze barista dienst heeft ook een eigen website.

Wat krijg je bij onze koffiebar?

Het pakket biedt een elegante koffiebar, bemand door één of twee professionele barista’s.  Wij zorgen ook voor een selectie van verschillende koffie- en theesoorten, elk met hun eigen unieke smaakprofiel. Gemaakt met verse ingrediënten, garanderen onze drankjes een memorabele en smaakvolle toevoeging aan uw gelegenheid.

Voor elk evenement planten wij 1 boom

Met een donatie helpen wij trees for all met het planten van bomen voor een gezondere en groenere wereld en beperken wij onze CO2-uitstoot.

Waarom onze koffiebar?

Wij denken met jou mee voor jouw evenement en wij nemen onze kennis en ervaring mee zodat wij jou een passend advies kunnen geven. Dus of het nu je eerste evenement is of dat je precies weet wat je wilt, wij staan voor je klaar om het zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Zo heb jij één zorg minder.

Waar kan je koffiebar inzetten?

Je kan de koffiebar huren voor elke gelegenheid en op elke gewenste plek. Het maakt niet uit of het een evenement betreft op kantoor, een externe locatie, een beursstand of als je een opvallende promotieplek nodig hebt, wij zorgen ervoor dat de koffiebar precies daar geplaatst wordt waar jij hem wilt hebben.

Onze koffiebonen

Wij zijn trots om uitzonderlijke koffie aan te bieden, met dank aan onze samenwerking met Wonderbeans. Hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid zorgt ervoor dat elk kopje koffie dat wij serveren, rijk en vol van smaak is. Ontdek de unieke aroma’s en smaken die alleen de fijnste Wonderbeans koffiebonen kunnen bieden.
koffiebar met twee meiden die lachen

Impressie

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de koffiebar voor gebruiken?

Het maakt niet uit of het een evenement betreft op kantoor, een externe locatie, een beursstand of als je een opvallende promotieplek nodig hebt, wij zorgen ervoor dat de simulator precies daar geplaatst wordt waar jij hem wilt hebben.

Kunnen jullie ook helpen met promotie?

We kunnen op verschillende manieren helpen om jouw bedrijf, evenement of doel te promoten. Bij het huren van de koffiebar sturen we standaard personeel mee. Natuurlijk om de koffie op locatie te maken, maar bijvoorbeeld ook om flyers uit te delen als je dat wilt. Zo kun jij bij de bar blijven staan om mensen te vertellen over jouw bedrijf en zorgen wij dat er mensen zijn die willen luisteren.

Hoeveel kost het?

Onze koffiebar is al te huur voor slechts 395,-. Deze prijs omvat twee uur bediening door een ervaren barista, plus het genot van 75 heerlijke koffies. Excl. btw en transportkosten. Geniet van onze topkwaliteit service tegen een aantrekkelijke prijs!

Vanwege verschillende variabelen zoals duur, afstand en aantallen kunnen wij geen vaste prijs geven.

Om je een idee te geven: de verhuur van onze koffiebar begint bij 395,-. Dit is voor 1 uur begeleiding, 75 koffie excl. btw en transportkosten. 

Via het contactformulier maken wij graag een vrijblijvende offerte voor jou.

Oop maat gemaakte koffiedrankjes, van klassieke espresso’s tot luxe cappuccino’s, ijskoffie, en alles daar tussenin.
Nee, wij doen alleen opdrachten op basis van afkoop en verhuur.

Wij hebben een vrije groep nodig voor de koffiebar.

Wij komen in heel Nederland en België. Ook voor verhuren rijden wij het hele land door. Liever zelf de spullen ophalen bij verhuur? Dat kan ook!
Wij hebben verschillende bars die in elke lift kunnen waar ook een ambulancestoel in past.
Op onze duurzaamheid pagina staat meer informatie.
Jazeker! Wij hebben veel ervaring met het werken voor bedrijven en op beursstands. We weten daarom dat branding heel belangrijk is. Je kan daarom bij ons de bar en bekers bedrukken met jouw boodschap of logo.