Smoothiefiets huren

laat bezoekers zelf hun smoothie trappen.

Zo werkt het

Standaard krijg je één gratis smoothiefiets meegeleverd bij het huren van de smoothiebar. Het is ook mogelijk om alleen maar fietsen te huren. Met het totaalpakket nemen wij alle zorgen uit handen. Wij leveren een bar, fiets personeel en vers fruit. Je hebt hiermee nergens meer omkijken naar. Het los huren van de materialen behoort ook tot de mogelijkheden.

Onze smoothiefietsen zijn makkelijk binnen of buiten te plaatsen en vereisen geen montage. Alle fietsen zijn in hoogte verstelbaar zodat jong en oud gebruik kan maken van deze aandachtstrekker.

Smoothies

Standaard maken wij 3 verschillende soorten smoothies. Deze zijn op basis van soja of verschillende soorten fruitsappen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

smoothiefiets op kantoor

Compleet pakket

Graag ontzorgen we jouw met het complete pakket. Met het pakket komen wij met relaxed personeel wat alles regelt, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Wij verzorgen alles, van aardbei tot zwarte bes. Met het complete pakket krijg je één gratis smoothiefiets.

Wat krijg je

Elk event is anders, dus we denken graag met je mee om het zo succesvol mogelijk te maken. 

Optioneel

Wij bieden we extra diensten aan. Had je nog iets anders in gedachten? We denken met je mee

Enkel smoothiefiets huren

Krap budget? Het is mogelijk om alleen fietsen te huren met of zonder ingrediënten en bekertjes. En voor goede doelen bieden wij de mogelijkheid aan om een fiets op te halen.

Biologische optie

Evenement gericht op duurzaamheid of de duurzame productie van voedsel? We bieden de mogelijkheid om biologische ingrediënten af te nemen. Vraag naar de mogelijkheden

Extra smoothiefietsen

Bij elk evenement staat 1 gratis fiets. Liever meer fietsen of een evenement met alleen maar fietsen? Geen probleem. Wij hebben 10 fietsen en kunnen zelf ook smoothies maken. 

Smoothie catering

Het is ook mogelijk dat wij extra smoothies maken om deze uit te delen zonder dat bezoekers hoeven te fietsen. Dit is vooral handig bij korte tijd met een grote hoeveelheid mensen. 

Impressie

Voor wie?

De fietsen zijn geschikt voor kleine en grote evenementen. Je kan denken aan vitaliteits- evenementen. De smoothiefiets op kantoor. Een opendag op een school. Of bij het trakteren van de bezoeker op iets lekkers en gezonds. Voor ons is niet te gek. Zo zijn wij eens langs 40 ING-kantoren gegaan met onze fiets.

Vitaliteit

Vitaliteit is een hot thema. De smoothiebar- en fiets passen hier perfect bij. Met de smoothies zorg je voor een gezond drankje en de fiets is een unieke manier om beweging te promoten. Dit samen brengt iedere bezoeker in aanraking met vitaliteit. Lees onze tips over het promoten van vitaliteit op de blog.

Geen evenement te klein

Wij hebben 10 fietsen die geschikt zijn voor zowel jong als oud. Wij controlen de fiets altijd vooraf of deze 100% werkt. De fietsen zijn makkelijk te verplaatsen. Je krijgt standaard 2 blenderbekers per fiets. Per blenderbike kunnen er 2 glazen smoothie gemaakt worden.

maatwerk

Wij denken graag met je mee. Wij bieden de optie aan om de fietsen ook te voorzien van branding. Wij hebben enkel het logo nodig. We hebben ook een smoothiebar waar wij de smoothies zelf maken.

Geen woorden maar smoothies

Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact op.
rietjes