Smoothiefiets huren

laat bezoekers zelf hun smoothie trappen.

De smoothie fiets

Vind je vitaliteit belangrijk en ben je op zoek naar manieren om dit te promoten? Kijk dan niet verder! Met de fiets trappen mensen zelf hun smoothie.

Standaard krijg je één gratis smoothie fiets meegeleverd bij het huren van de smoothiebar. Het is ook mogelijk om alleen maar fietsen te huren. Met het totaalpakket nemen wij alle zorgen uit handen. Wij leveren een bar, fiets personeel en vers fruit. Je hebt hiermee nergens meer omkijken naar. Het los huren van de materialen behoort ook tot de mogelijkheden.

Onze smoothiefietsen zijn makkelijk binnen of buiten te plaatsen en vereisen geen montage. Alle fietsen zijn in hoogte verstelbaar zodat jong en oud gebruik kan maken van deze aandachtstrekker.

smoothiefiets huren voor evenementen

Smoothies

Standaard maken wij 3 verschillende soorten smoothies. Deze zijn op basis van plantaardige dranken en verschillende soorten fruit. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Voor elk evenement planten wij 1 boom

Met een donatie helpen wij trees for all met het planten van bomen voor een gezondere en groenere wereld en beperken wij onze CO2-uitstoot.

smoothiefiets huren

Compleet pakket

Graag ontzorgen we jouw met het complete pakket. Met het pakket komen wij met relaxed personeel wat alles regelt, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Wij verzorgen alles, van aardbei tot zwarte bes. Met het complete pakket krijg je één gratis smoothiefiets.

Wat krijg je

Elk event is anders, dus we denken graag met je mee om het zo succesvol mogelijk te maken. 

Optioneel

Wij bieden we extra diensten aan. Had je nog iets anders in gedachten? We denken met je mee

Enkel smoothiefietsen huren

Krap budget? Het is mogelijk om alleen fietsen te huren met of zonder ingrediënten en bekertjes. En voor goede doelen bieden wij de mogelijkheid aan om een fiets op te halen.

Extra smoothiefietsen

Bij elk evenement staat 1 gratis fiets. Liever meer fietsen of een evenement met alleen maar fietsen? Geen probleem. Wij hebben 10 fietsen en kunnen zelf ook smoothies maken. 

Biologische optie

Evenement gericht op duurzaamheid of de duurzame productie van voedsel? We bieden de mogelijkheid om biologische ingrediënten af te nemen. Vraag naar de mogelijkheden

Smoothie catering

Het is ook mogelijk dat wij extra smoothies maken om deze uit te delen zonder dat bezoekers hoeven te fietsen. Dit is vooral handig bij korte tijd met een grote hoeveelheid mensen. 

Reviews

93 beoordelingen
Onze klanten geven ons een 4,9/5 op Google Reviews.

Impressie

Extra info

Voor wie?

De fietsen zijn geschikt voor kleine en grote evenementen. Je kan denken aan vitaliteits- evenementen. De smoothiefiets op kantoor. Een opendag op een school. Of bij het trakteren van de bezoeker op iets lekkers en gezonds. Voor ons is niet te gek. Zo zijn wij eens langs 40 ING-kantoren gegaan met onze fiets.

Geen evenement te klein

Wij hebben 10 fietsen die geschikt zijn voor zowel jong als oud. Wij controlen de fiets altijd vooraf of deze 100% werkt. De fietsen zijn makkelijk te verplaatsen. Je krijgt standaard 2 blenderbekers per fiets. Per blenderbike kunnen er 2 glazen smoothie gemaakt worden.

Vitaliteit

Vitaliteit is een hot thema. De smoothiebar- en fiets passen hier perfect bij. Met de smoothies zorg je voor een gezond drankje en de fiets is een unieke manier om beweging te promoten. Dit samen brengt iedere bezoeker in aanraking met vitaliteit. Lees onze tips over het promoten van vitaliteit op de blog.

Branding

Wij denken graag met je mee. Wij bieden de optie aan om de fietsen ook te voorzien van branding. Wij hebben enkel het logo nodig. We hebben ook een smoothiebar waar wij de smoothies zelf maken.

Veelgestelde vragen

Waarvoor kan ik de smoothiefietsen inzetten?

Je kunt de smoothiefietsen gebruiken voor wat en waar je maar wilt. Of je nu een evenement hebt op kantoor of op locatie, op een beurs of congres staat of een promotiestand zoekt, wij kunnen de smoothiefiets overal voor je opzetten. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw evenement.

Wat is de smoothiefiets?

Een smoothie fiets is een fiets waarmee je zelf direct smoothies maakt. Door te trappen wek je energie op, die de blender voorop de fiets aan het werk zet. Fiets lang genoeg om alle groente en fruit fijn te blenden en geniet van je eigen gemaakte smoothie. 

Voor de smoothiefiets hebben 2 verschillende smaken. Beiden smoothies zijn plantaardig.
Nee, wij doen alleen opdrachten op basis van afkoop en verhuur.
Ja, dat kan. Wij hebben meerdere fietsen te huur. Je krijgt hierbij ook een handleiding en optioneel een fruitpakket.
Nee de smoothiefietsen hebben geen stroom nodig.

Vanwege verschillende variabelen zoals duur, afstand en aantallen kunnen wij geen vaste prijs geven. 

Om je een idee te geven: de verhuur van onze smoothiebar begint bij 395,-. Dit is voor 1 uur begeleiding, 75 smoothies excl. btw en transportkosten.

Via het contactformulier maken wij graag een vrijblijvende offerte voor jou.

Wij komen in heel Nederland en België. Ook voor verhuren rijden wij het hele land door. Liever zelf de spullen ophalen bij verhuur? Dat kan ook!
Wij hebben verschillende bars die in elke lift kunnen waar ook een ambulancestoel in past.
Op onze duurzaamheid pagina staat meer informatie.
Jazeker! Wij hebben veel ervaring met het werken voor bedrijven en op beursstands. We weten daarom dat branding heel belangrijk is. Je kan daarom bij ons de bar en bekers bedrukken met jouw boodschap of logo.