Over Smoothies&zo

Onze missie

Wij hebben als missie om de #1 gezonde cateraar te zijn voor bedrijven en evenementen. Wij weten als geen ander dat het promoten van vitaliteit en duurzaamheid lastig is. Met onze diensten helpen wij jou hiermee.

Blije klanten
500 +
Smoothies gemaakt
22500 +
Concepten
4

Hoe wij jou helpen

Persoonlijk

Geen één evenement is hetzelfde. We denken daarom altijd mee om jouw event zo succesvol mogelijk te maken.

We houden het simpel

Geen vakjargon of andere praatjes. We houden het duidelijk. En geven je (soms) ongevraagd advies over de beste inzet van onze diensten.

Eerlijke prijs

Geen stuntprijzen of woekerprijzen maar een eerlijke prijs voor ons beiden zodat wij verder kunnen met onze missie en jij een goede dienstverlening krijgt.

twee lachende mensen op een fiets

De koers

Smoothies&Zo is een klein, hecht bedrijf. En we werken hard aan onze missie.

2017 - Oprichting

In 2017 konden we onze visie kwijt in Mysmoothiefiets, het schoolvoorbeeld van een uit de hand gelopen studieproject. Met die fiets kan je zelf een smoothie fietsen.

rocket

2018 - Nieuwe diensten

Door het succes van de smoothiefiets zijn we meer concepten gaan uitwerken op het gebied van gezonde catering zoals de smoothiebar, flesjes en mocktails.

smile-o

2019 - Meer dan 500 klanten

Een grote mijlpaal! Na jaren groeien en werken hebben wij meer de 500 klanten geholpen met verse smoothies. Op naar de duizend klanten.

arrow-right2

2020- Verhuizen

In 2020 werd het zo druk dat we verhuisd zijn naar Leiderdorp in een groter kantoor met werkplaats. En zijn we bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten.

Het team

Lemonz is een klein, hecht bedrijf. We zijn super flexibel. Wij gaan elke uitdaging aan en geen opdracht is te groot voor ons.

Kom je ons versterken?

Lijkt het jou leuk om bij ons te werken of stage te lopen? Dan leren wij jou graag kennen!

Je kan een mailtje sturen naar mail@smoothiesenzo.nl