Andere dienst: Onze photobooths

verschillende photobooths huren

Een blijvende herinnering!

Interesse in een photobooth bij jouw event? Dan kan je dit aangeven bij de offerte aanvraag.

Een succesvol evenement draait niet alleen om het aanbieden van heerlijke hapjes en drankje, zoals onze smoothiebar, maar ook om het creëren van een onvergetelijke ervaring voor je gasten. Wist je dat wij, naast SmoothiesEnzo, ook nog enkele andere bedrijven runnen? We hebben een scala aan opties die elk evenement verrijken. Zo ook onze fotobooths van HalloFoto. We hebben een aantal verschillende fotobooths, ideaal voor verschillende soorten evenementen, die ervoor zorgen dat jouw gasten deze mooie avond voor eeuwig kunnen herinneren. Want wat is er nu leuker dan een tastbare foto als aandenken aan een prachtig feestje?

Inhoudsopgave

Sociale interactie

De fotobooth is bij uitstek de ideale toevoeging aan een sociaal evenement, waarbij je je gasten een laagdrempelige manier wilt geven om met elkaar in contact te komen. Op een verjaardag worden mogelijk wel de nodige selfies gemaakt, maar hoe zit het bij een evenement waar de meeste mensen elkaar niet kennen? Een zakelijk evenement of een huwelijk, waar 2 families samenkomen. De fotobooth maakt het ontzettend gemakkelijk om met z’n alle gekke foto’s te maken, dankzij de gekke brilletjes en attributen die we meegeven, waardoor een gesprek zo gestart is!

Maar ook voor evenementen waar je bezoekers elkaar wel kennen, is een blijvend aandenken altijd leuk! Vier je bijvoorbeeld je 50e verjaardag met vrienden die je al vele jaren kent? Dan kun je natuurlijk onder het genot van een mocktail of smoothie bijkletsen, maar hoe leuk is het dan om weer eens met elkaar op de foto te gaan, en over 10 jaar weer terug te kunnen kijken op nóg een leuke herinnering samen. Soms gaat de tijd ook zo snel, dat we vergeten om deze dierbare momenten vast te leggen. Daar krijg je later spijt van.

Extra flair

Voeg daarnaast extra flair toe aan je evenement met de prachtige fotospiegel. Deze is ideaal voor evenementen waarvoor mensen hun best doen om er goed uit te zien. Want dat wil je toch vastgelegd hebben? Je hebt er niet voor niets zoveel tijd en aandacht aan besteed. Rol een rode loper uit en geef je bezoekers het gevoel alsof zij de ster van de avond zijn. Zelfs als het bijvoorbeeld jouw bruiloft is. Zo geef je je bezoekers juist het gevoel dat zij net zo belangrijk zijn als de échte ster van de show.

De fotospiegel werkt uiteraard voor allerlei feesten en partijen. Het voordeel is vooral dat je heel goed kunt zien hoe je eruitziet, voor je de foto neemt. Dus ook ideaal voor een sweet 16 waarbij looks zo belangrijk zijn. Of een zakelijk feest, zoals een eindejaarsfeest of gala, waarvoor bezoekers toch ook net even hun mooiste outfit hebben aangetrokken. Of juist hun lelijkste kersttrui uit de kast hebben getrokken voor een kerst evenement. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar de fotospiegel is echt iets extra’s voor je evenement.

Zakelijke toevoeging

Voor zakelijke evenementen is de fotobooth ook een geweldige manier om de betrokkenheid van het publiek te vergroten en merkbekendheid te bevorderen. Net zoals we de smoothiebar kunnen voorzien van zakelijke branding, kan dat ook met de fotobooths. Bijvoorbeeld door een logo en misschien zelfs QR-code of kortingscode toe te voeren aan de fotostrips.

Maar ook de nieuwe zakelijke gifbooth is perfect voor een zakelijk evenement. Met de gifbooth maak je filmpjes, boomerangs of GIFjes. Deze kun je gemakkelijk direct online delen, wat helpt bij je zichtbaarheid als bedrijf. Daar kun je bijvoorbeeld een winactie aanhangen, waarbij je je gasten vraagt een bepaalde hashtag te gebruiken om iets te kunnen winnen. De gifbooth komt ook met 350 fotostrips en heeft dus het beste van beide.

De perfecte combinatie

Kortom, met de smoothiebar en fotobooth creëer je de perfecte combinatie tussen gezelligheid, sociale interactie, blijvende herinneringen en lekkere drankjes. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsevenement, verjaardag of welk evenement dan ook, jouw gasten zullen van beide kunnen genieten.

Delen

Meer posts

Van onze blog