De voordelen van smoothies op evenementen en feesten

Als het gaat om het organiseren van evenementen en feesten, zijn er talloze opties voor hapjes en drankjes. Je kunt gaan voor volledige catering, een locatie met een drank arrangement boeken of je kunt het lekker zelf bepalen. Er zijn tegenwoordig talloze opties aan foodtrucks en barren voor hapjes en drankjes voor elk soort evenement, waarmee je je eigen aanbod kunt samenstellen voor je bezoekers. Wat zeg je van een smoothiebar als alcoholvrije drank optie?

Inhoudsopgave

Waarom Smoothies?

Smoothies zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. En terecht ook, het zijn ontzettend gezonde en veelzijdige drankjes. Je kunt ze tegenwoordig zelfs in de vorm van bowls krijgen, met fruit en ander lekkers om het een volledige maaltijd te maken. Maar onze favoriet blijft toch de smoothie als een drankje. En ook op evenementen zijn onze smoothies altijd razend populair. Er zijn verschillende redenen waarom.

1. Gezonde optie

Een van de grootste voordelen van het aanbieden van smoothies is dat het een gezonde keuze is. In plaats van traditionele suikerhoudende frisdranken en alcoholische dranken, bieden smoothies een optie die rijk is aan voedingsstoffen, vezels en antioxidanten. Je gasten kunnen genieten van een heerlijk drankje, die ook nog eens gezond is. Dit is ideaal voor degenen die geen alcohol drinken en vaak alleen als alternatief de frisdranken aangeboden krijgen. Maar ook tussen de alcoholische drankjes door, zorgt een smoothie voor een gezonde boost.

Wil je de bar uitbreiden met alcoholvrije drankjes? Dan kunnen we onze mocktail bar aanraden. Heerlijk verfrissende drankjes, gebaseerd op de klassieke cocktails, maar zonder alcohol. Zo geef je je gasten meerdere heerlijke en gezonde alcoholvrije opties.

2. Verfrissend en hydraterend

Smoothies zijn de perfecte dorstlesser, vooral op warme dagen. Ze zijn natuurlijk rijk aan water en helpen bij het hydrateren van je gasten. Bovendien worden smoothies (deels) met bevroren fruit gemaakt, waardoor het op warme dagen een heerlijk verfrissend drankje is. Je kunt andere drankjes natuurlijk ook koel serveren, maar toch gaat er weinig boven de fris en fruitige smaak van een smoothie.

3. Geschikt voor iedereen

Smoothies zijn geschikt voor vrijwel iedereen, inclusief gasten met verschillende dieetrestricties. Over het algemeen zijn smoothies glutenvrij en ze kunnen gemakkelijk veganistisch en lactosevrij gemaakt worden door geen melkproducten te gebruiken. Wij maken onze smoothies standaard met plantaardige alternatieven zoals vruchtensappen of plantaardige melk. Zo kan iedereen ervan genieten, inclusief kinderen die je liever geen suiker of alcohol geeft.

4. Energie boost

Evenementen kunnen vermoeiend zijn, vooral als er veel activiteiten zijn gepland. Of bijvoorbeeld wanneer je de hele dag aan het dansen bent op een bruiloft of aan het netwerken bent op een zakelijk evenement. Smoothies zijn een geweldige bron van natuurlijke energie dankzij de koolhydraten en fruitsuikers. Je gasten kunnen nieuwe energie opdoen en weer met frisse energie meedoen aan de rest van de activiteiten.

5. Kleurrijke presentatie

Smoothies zijn niet alleen lekker, fris en gezond, maar zien er ook nog eens leuk uit. Door de verschillende ingrediënten kun je verschillende kleuren smoothies maken, die een mooie presentatie van de bar zijn. Hetzelfde geldt voor de mocktailbar, die zie er ook allemaal kleurrijk en gezellig uit, waardoor je gemakkelijk je bezoekers naar de bar trekt. Maak het eventueel nog af met leuke details zoals gekleurde rietjes of parapluutjes.

Een smoothiebar op jouw evenement

Of je nu iets zoekt voor een bruiloft, verjaardagsfeest of zakelijk evenement, de smoothiebar komt overal tot zijn recht. Wij bieden de mogelijkheid om de smoothie naar jouw wens aan te kleden. We hebben een aantal verschillende type barren, zodat er altijd wel eentje bij je thema past. Daarbij kan de bar aangepast worden met bijvoorbeeld een bord met je bedrijfslogo, zodat het helemaal bij jouw evenement past.

Daarbij maken we het je graag zo gemakkelijk mogelijk. We komen de bar voor je brengen en weer ophalen en we nemen zelfs personeel mee die de bar bedient. Zo hoef jij je niet bezig te houden met de bar, wij doen al het werk. Daarvoor nemen we natuurlijk ook alle benodigdheden mee, zoals ingrediënten en bekers en rietjes. We kleden de bar mooi aan en jij kunt gewoon genieten van je evenement.

Wil je de bar interactiever maken voor je gasten? Dan kunnen we een smoothiefiets meenemen. Zo kunnen je gasten zelf hun smoothie bij elkaar fietsen. Dat maakt het natuurlijk nog gezonder, want beweging is gezond. Bovendien is de smoothie dan echt een beloning en dubbel en dwars verdient. Daarnaast is het ook gewoon heel leuk en op elk evenement een hit!

Delen

Meer posts

Van onze blog