Gezonde smoothies op de dag van de zorg

smoothies maken in het ziekenhuis

Op 12 mei is het weer zover, dan vieren we wereldwijd de dag van de zorg. Een welverdiende dag voor het hartwerkende personeel in de zorgsector. Daar wil je toch graag iets extra’s voor doen? Heb jij een evenement op de planning staan om jouw zorgpersoneel een steuntje in de rug te geven? Dan komen wij dit graag nog beter maken, met verse smoothies!

Inhoudsopgave

Smoothie fiets voor je evenement

Bij een evenement voor de dag van de zorg, kun je toch niet echt aankomen met snacks zoals bittergarnituur of andere ongezonde hapjes. Maar wat dan wel? Er zijn genoeg opties voor gezonde alternatieven, maar als je er iets leuks van wilt maken, is alleen catering misschien een beetje saai. Wij hebben de oplossing, een smoothiefiets waarmee je zelf je smoothie bij elkaar fiets.

Op deze manier promoot je zowel gezonde eetgewoontes, als een gezonde en actieve levensstijl. Maar het is vooral gewoon heel erg leuk. Mensen staan altijd in de rij wanneer wij met onze smoothie fiets op een evenement staan!

Hoe werkt de smoothiefiets?

Onze smoothiefietsen zijn heel eenvoudig te gebruiken. Op de voorkant van de fiets hebben we een blender gemonteerd, die verbonden is met het fiets mechanisme. Maar in plaats van 2 wielen aan te drijven zodat je vooruit komt, drijf je nu de blender aan. Ook nog eens lekker duurzaam. Als je stopt met fietsen, stopt de blender dus ook. Je moet dus zeker een paar minuten doortrappen voor die heerlijke smoothie, maar dan heb je gelijk een lekkere beloning voor je inspanning!

De blenders zijn groot genoeg voor 2 smoothies, dus niet iedereen hoeft zelf te fietsen voor een smoothie. De blenders komen ook met 2 smoothie bekers, zodat de volgende niet hoeft te wachten tot de blender schoongemaakt is. Wel zo handig, want iedereen staat waarschijnlijk te popelen om hun eigen smoothie te maken.

Een compleet smoothie pakket

Het is bij ons mogelijk om de smoothie fietsen los te huren, maar we kunnen je ook een totaalpakket aanbieden met een smoothiebar en zelfs extra personeel. Zo kun jij zelf ook lekker genieten van het evenement. Voor de bar nemen we wel nog extra blenders mee, zodat we ook smoothies kunnen geven aan degenen die er liever niet te lang voor in de rij staan.

Het complete smoothie bar pakket is inclusief:

  • Smoothie bar met blenders
  • 1 Smoothie fiets*
  • Ingrediënten voor de smoothies**
  • Materialen zoals bekers en rietjes
  • Personeel dat met alles kan helpen
  • Transport en opbouw/afbouw

Met het totaalpakket hoef je dus nergens meer aan te denken, wij helpen je met alles. *Wij hebben in totaal 10 smoothie fietsen beschikbaar voor de verhuur, dus je kunt altijd een aanvraag doen voor extra fietsen. **Wij leveren standaard fruit voor de smoothies en plantaardige melk. We maken zoveel mogelijk gebruik van seizoen producten en kunnen ook kiezen voor biologische producten. Wij vinden duurzaamheid namelijk ook belangrijk en op deze manier zetten we een eenvoudige stap naar een groenere planeet.

Hoe kan ik de smoothiebar huren voor de dag van de zorg?

Je kunt in onze agenda direct zien of er nog een smoothie bar of fiets beschikbaar is. Zo ja, dan kun je deze direct reserveren. Geen meteen aan of je kiest voor een totaalpakket of bijvoorbeeld alleen voor de smoothie fiets(en). Wij sturen je dan zo snel mogelijk een offerte voor je aanvraag. Ga je hiermee akkoord, dan is de reservering compleet.

Wij komen de smoothiebar, smoothiefiets(en) en andere materialen brengen en weer ophalen. Zo heb je zelf nergens omkijken naar. Zolang jij zorgt dat er een plekje voor ons is, zetten wij alles op. Voor de smoothie bar en extra blenders hebben we elektriciteit nodig, maar voor de fietsen leveren je bezoekers dit uiteraard zelf. De fietsen zijn daarmee ook geschikt voor evenementen buiten, waar je wellicht geen stroom hebt.

Leuke extra’s voor jouw evenement

We bieden ook nog enkele extra’s om de smoothiebar helemaal compleet te maken. Zo kunnen we kant en klare smoothies meenemen waar je bijvoorbeeld een dankwoord voor je zorgpersoneel op kunt laten printen. Leuk voor in een goodie bag bijvoorbeeld. Ook kunnen we een limonadetap, fruit op een stokje en mocktails maken om je zorg personeel te voorzien van verschillende gezonde opties.

Delen

Meer posts

Van onze blog