Smoothies op de Dutch health week

De Dutch health week komt er weer aan! Een hele week bomvol lezingen, een symposium en interactieve stands die alles te maken hebben met gezondheid en wetenschap. Dan wil je zelf met jouw stand natuurlijk niet achterblijven en er iets unieks van maken. Wat dacht je van een smoothie fiets? Zo presenteer je direct twee gezonde gewoontes én maak je van je stand een trekpleister! Wij hebben nog een aantal fietsen beschikbaar, dus reserveer jouw exemplaar snel.

Inhoudsopgave

Smoothies en gezondheid

Wist je dat er in geen enkel Europees land zo weinig groente en fruit wordt gegeten als in Nederland? Als health professional wist je dat waarschijnlijk al, maar dat geeft je wel direct een gemakkelijke manier om bezoekers te trekken op een beurs die volledig draait om gezondheid. Want wie houdt er niet van smoothies? Misschien overtuig je mensen er niet direct van om voortaan meer fruit te eten, maar in je kunt ze tijdens de beurs in ieder geval voorzien van een flinke dosis vitamine.

Smoothie fiets en gezondheid

En we maken het nog leuker en gemakkelijker voor je. Of misschien niet gemakkelijker, want met onze smoothie fietsen moeten de bezoekers zelf hun smoothie bij elkaar fietsen. Wel gemakkelijker voor jou, want jij hoeft de smoothies niet meer te maken, maar niet gemakkelijker voor de bezoekers. Maar voor de bezoekers is het wel veel leuker dan alleen een bekertje smoothie ophalen! Dat beloven we. De smoothie fiets is namelijk altijd een succes, bij jong en oud. En wij geloven dat de bezoekers van een gezondheidsbeurs wel open staan voor een beetje beweging voordat ze hun heerlijke smoothie als beloning krijgen. We weten namelijk allemaal wel dat beweging gezond is. Bovendien zorgt beweging voor een nieuwe energie boost en verbeterde concentratie, en dat kun je vaak wel gebruiken op een beurs waar je vooral informatie in je opneemt.

Smoothie fiets en gezondheid

En we maken het nog leuker en gemakkelijker voor je. Of misschien niet gemakkelijker, want met onze smoothie fietsen moeten de bezoekers zelf hun smoothie bij elkaar fietsen. Wel gemakkelijker voor jou, want jij hoeft de smoothies niet meer te maken, maar niet gemakkelijker voor de bezoekers. Maar voor de bezoekers is het wel veel leuker dan alleen een bekertje smoothie ophalen! Dat beloven we. De smoothie fiets is namelijk altijd een succes, bij jong en oud.
En wij geloven dat de bezoekers van een gezondheidsbeurs wel open staan voor een beetje beweging voordat ze hun heerlijke smoothie als beloning krijgen. We weten namelijk allemaal wel dat beweging gezond is. Bovendien zorgt beweging voor een nieuwe energie boost en verbeterde concentratie, en dat kun je vaak wel gebruiken op een beurs waar je vooral informatie in je opneemt.

Hoe werkt de smoothie fiets?

De smoothie fiets is een eigen constructie. Door middel van een dynamo wordt een blender op de voorkant van de fiets aangedreven wanneer je trapt. Na een paar minuten trappen heb je dan je hard verdiende smoothie bij elkaar gefietst. Het duurt niet heel lang om de smoothie bij elkaar te fietsen, dus je hebt een redelijk snelle doorloop en zo blijft het ook leuk. Maar toch is het net even een beetje moeite die je bezoekers erin moeten steken om een smoothie te ontvangen.


Onze smoothie bar komt standaard met 1 smoothie fiets, maar we bieden ook de mogelijkheid om extra fietsen te huren. Zo kun je zelf bepalen hoeveel mensen je wilt aantrekken en hoe snel je de doorstroom wilt hebben. Je kunt de smoothiebar en fietsen los huren en zelf bemannen, of wij kunnen je helpen met het beheer van de bar, zodat jij je kunt richten op gesprekken met je bezoekers.

Voordelen van een smoothie fiets bij je beurs stand

Er zijn flink wat voordelen voor het inzetten van een smoothie fiets bij een beursstand, vooral bij een beurs die draait om gezondheid. Hier een lijstje:


– Je springt er tussenuit tussen alle stands die enkel informatie bieden
– Je geeft bezoekers de mogelijkheid om even actief te zijn
– Gratis smoothies zijn altijd een goed idee
– Je trekt gemakkelijk bezoekers aan, die je tijdens het wachten kunt aanspreken over je bedrijf
– Je kunt een logo op de beker laten drukken, waardoor je nog meer bezoekers trekt
Genoeg redenen dus om de smoothie fiets te huren voor je stand op de Dutch health week!

Hoe huur ik de smoothie fiets?

Op onze website kun je direct in onze agenda zien of er nog een smoothie fiets beschikbaar is. Zo ja, kun je die direct bestellen. Je kunt er ook nog extra’s bij bestellen, zoals kant en klare smoothie flesjes met logo of een limonadetap, voor degenen die toch geen zin hebben om te wachten op de fiets. Ook kunnen we de bar en fietsen voorzien van jullie logo, wel zo handig voor een beursstand. Wij sturen je dan een officiële offerte en als je daarmee akkoord gaat is de fiets gereserveerd. Vervolgens komen we deze op de dag van de reservering voor je brengen, en eventueel nemen we personeel mee om de bar te beheren. Aan het einde van de beursdag nemen we alles weer voor je mee. Zo kun jij je volledig richten op de rest van je beursstand.

Delen

Meer posts

Van onze blog