Statement corona

De evenementenbranche is hard getroffen door de coronacrisis. Wij zagen al onze opdrachten voor het komend halfjaar binnen een paar weken verdampen. Een behoorlijke klap. Door snel te schakelen konden we onze voorraden kwijt in fruitpakketten voor consumenten. Ondertussen bereiden wij ons voor op de versoepeling van maatregelen en bedenken we creatieve oplossingen voor bestaande concepten. Ook bedrijven zoeken naar creatieve manieren om werknemers op de (thuis)werkvloer vitaal te houden of een hart onder de riem te steken. Wij kijken daarom ook naar wat we in de anderhalvemetersamenleving voor de zakelijke markt kunnen betekenen.

Inhoudsopgave

1. Wat wij naast Smoothies&zo doen

Onze onderneming is in 2017 gestart met het bezorgen van fruitboxen aan huis en is uitgegroeid naar het promoten van vitaliteit bij bedrijven en evenementen. Toen alle evenementen werden geannuleerd, wisten we snel te schakelen. Binnen enkele dagen konden we adverteren, fruit verpakken en contactloos aan huis bezorgen. Spoedig hierna hebben we meerdere producten aan ons assortiment toegevoegd. Inmiddels hebben we dit uitgebouwd tot een gezonde online supermarkt en bieden we elke week meer producten aan.

-smoothiefiets met scherm

2. Smoothiefiets aanpassingen

Onze smoothiefietsen promoten gezonde voeding en voldoende beweging op een unieke manier. Vitaliteit is juist in deze periode extra belangrijk. Onze smoothiefietsen zijn aangepast om ook in de nieuwe manier van werken ingezet te kunnen worden. Zo zijn de houten sturen vervangen met een makkelijk desinfecteerbaar metaal. Ook is er een plexiglas scherm tussen de fietser en blender geplaatst. Dit om te voorkomen dat aerosolen zo mogelijk in de buurt van de blenderbeker komen, of bij iemand die staat te kijken. Bij alle verhuren wordt desinfectiemiddel meegeleverd en worden de fietsen ruim uit elkaar geplaatst.

3. Smoothiebar aanpassingen

Op locatie zien wij een smoothiebar in aangepaste vorm als mogelijk. Dit doen we door de barista af te schermen van de gasten en deze hygiënisch, met mondkapje en handschoenen, te laten werken. De smoothies worden dan op een ander punt uitgegeven, minimaal anderhalve meter verwijderd van de barista. Het uitgiftepunt houdt je schoon door de gemaakte smoothie met voldoende afstand uit elkaar te plaatsen, zodat een gast bij het pakken enkel het eigen bekertje aanraakt.
- smoothies voor uitdelen

4. Smoothie catering op locatie

Het maken en bottelen van de smoothies kunnen wij vooraf voorbereiden. Daarom bieden wij naast de smoothiebar ook de mogelijkheid om smoothies te cateren op locatie. De smoothies worden gekoeld op locatie afgeleverd en kunnen dan door de werknemers worden opgehaald. Hierbij zorgen we dat alle flesjes na het bottelen gedesinfecteerd worden.

5. Smoothies thuis

Vitaliteit op de werkvloer is belangrijk, maar nog belangrijker als je thuis werkt. Het kan lastig zijn om het ritme wat je normaal gesproken hebt als je naar werk gaat, vol te houden. Zo is het belangrijk dat je op tijd pauze neemt, iets aan beweging doet en let op wat je eet.

Wij bieden meerdere opties voor werkgevers die hun werknemers die thuis werken op een gezonde manier een hart onder de riem willen steken. We bieden de optie voor hygiënisch geproduceerde en verpakte fruitboxen en smoothies, welke we contactloos aan huis kunnen bezorgen.

Onze mogelijkheden rond de coronacrisis samengevat:
• Smoothiefietsen in aangepaste vorm
• Aangepaste smoothiebar op locatie
• Smoothies en fruitboxen thuisbezorgen

schrijver yorrick
Yorrick

Sparren?

Je kan ons bellen of mailen op

Delen

Meer posts

Van onze blog