Tips bij het huren van een smoothiebar

Heb jij een evenement op de planning staan waarbij je graag smoothies wilt uitdelen? Bijvoorbeeld omdat je evenement draait om gezondheid of vitaliteit en je een gezonde levensstijl wilt promoten. Dan is onze smoothiebar een leuke keuze. Want naast de smoothiebar, leveren wij ook een smoothie fiets. Hiermee fiets je zelf je smoothie bij elkaar. Heb je dus niet alleen een gezonde smoothie, maar ook de nodige beweging! Maar hoe werkt dat eigenlijk, het huren van een smoothiebar? Wij geven je een aantal tips waar je op moet letten bij het huren van een smoothiebar.

Inhoudsopgave

De plek van de bar

Wij raden aan om smoothies in de ochtend of tijdens de lunch te serveren. We helpen je graag met het bepalen van de tijden! De juiste plek is misschien nog wel belangrijker dan de tijd. Een plek in het zicht waar mensen langere tijd blijven zoals een kantine is de ideale plek voor een smoothiebar. Hieronder nog enkele goede locaties.

  • Op een afdeling bij de koffiecorner
  • Bij goed weer in de kantoortuin
  • Tijdens een evenement in de middag
  • In de kantine
  • Bij een kruispunt

Als je bij ons alleen een smoothiebar of mocktails huurt hebben wij ook een stroompunt nodig. Kies je enkel voor de smoothiefietsen dan hebben wij alleen een goede plek nodig om onze bar neer te zetten.

Benodigdheden voor een smoothiebar

Het belangrijkste is om duidelijk te krijgen wat je nodig hebt om de smoothiebar te laten draaien. Wij maken de smoothies met een blender. Het kan ook zonder, met de shakefiets en moeten iedereen zelf fietsen. Voor blenders heb je stroom nodig. Dus voor een buiten evenement waar geen stroom wordt gelegd, heb je vaak een probleem.
Ook hiervoor is onze smoothiebar een goede keuze. Voor de fietsen heb je namelijk geen stroom nodig. De stroom voor de blenders wordt opgewerkt door te fietsen. De smoothiefietsen zijn daarmee een goede oplossing voor elke locatie.

Regel je de smoothies zonder personeel? Vergeet dan niet te vragen naar bekertjes, rietjes en bar benodigheden.

Wat staat er op het menu?

Het is goed om te weten welke smoothies je krijgt bij het huren van een smoothiebar. Soms worden de smoothies van tevoren al gemaakt en soms zijn ze zelfs gemaakt met smaakstoffen in plaats van verse ingrediënten. Wij kopen al onze ingrediënten vlak voor het evenement, zodat je echt verse smoothies krijgt. We maken de smoothies ter plekke, of je bezoekers maken dit natuurlijk zelf met de smoothiefiets.

Wij geven altijd de keuze uit 3 verschillende smoothie. Verder maken we ze met plantaardige melk, omdat we ook rekening proberen te houden met de planeet. Wat we precies meenemen, ligt uiteindelijk aan jouw voorkeur. We kunnen namelijk van onze basisrecepten afwijken als jij iets anders in gedachten hebt. Zoek je inspiratie voor smoothie smaken? Op ons blog vind je een flink aantal heerlijke smoothie recepten!

Hoe groot zijn de smoothies?

Verschillende bedrijven hanteren verschillende groottes voor hun smoothies. Zo lijkt het ene bedrijf misschien veel voordeliger, en kom je er achteraf achter dat het gaat om van die kleine promotie glaasjes, terwijl jij rekende op volle bekers smoothie. Of juist andersom, dat je kleine smoothie samples wilt uitdelen en daar de bekers helemaal niet voor zijn. Zorg dus dat je heel duidelijk weet wat je wilt en wat er in het aanbod zit. Voor onze smoothies brengen we standaard 200ml bekers mee, maar andere maten zijn natuurlijk ook mogelijk. Zowel bekers van 300ml als kleine promo shots van 120ml zijn een optie.

Aankleding van de smoothiebar

Onze smoothiebar is beschikbaar in 3 verschillende stijlen en is daarbij nog naar wens aan te passen. Wil je bijvoorbeeld je bedrijfslogo op de smoothiebar tonen? Dat kan. Ook kunnen we het logo aan de smoothiefiets toevoegen en op de smoothie bekers laten drukken. Zo kun je van de smoothie bar dus een flink promotieproduct maken. Vraag bij je bestelling direct naar de mogelijkheden, zodat we een passende offerte kunnen maken. nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Leuke extra’s of een basic deal?

Ben je op zoek naar een eenvoudige smoothiebar, zonder al te veel poespas? Dan zit je natuurlijk al snel goed. Maar veel bedrijven bieden leuke extra’s, die per bedrijf erg kunnen verschillen. Allereerst zijn die extra’s leuk om bij te bestellen, maar vaak geeft het ook aan dat een bedrijf bereid is om mee te denken met jouw evenement en manieren om de smoothiebar extra speciaal, aantrekkelijk of zichtbaar te maken.

Bij ons krijg je sowieso al standaard onze smoothiefiets, die altijd erg populair is. We hebben in totaal 10 smoothie fietsen, dus het is ook mogelijk om er meer te huren of zelfs alleen fietsen te huren. Daarbij hebben we nog een aantal opties, zoals kant en klare smoothie flesjes, een limonadetap en de mogelijkheid om mocktails te maken. We kopen ook graag duurzame ingrediënten voor je, voor duurzame smoothies. Ook helpen we graag met de promotie, bijvoorbeeld door je logo op verschillende manieren te gebruiken. Heb je zelf een ander idee? Dan denken we graag met je mee!

Eigen beheer of extra handjes om te helpen?

Wie gaat die smoothies eigenlijk maken? Met de smoothiefiets kun je uiteraard je eigen smoothie bij elkaar trappen. Maar als je een groot evenement hebt, kom je met 1 fiets niet zo ver. Naast dat je meerdere fietsen zou kunnen huren, komt onze smoothiebar ook met personeel. Wat zeker niet altijd het geval is. Wij maken de smoothies voor de rest van de bezoekers, die liever niet wachten tot de smoothiefiets weer vrij is. Bovendien kun je ons inzetten voor promotie, bijvoorbeeld door te helpen met het uitdelen van kant en klare smoothie flesjes met jouw logo, op die grote beurs waar je binnenkort heen gaat.

Wil je het liever wel allemaal zelf doen? Dat kan ook! Bij ons krijg je de optie om ons materiaal te huren, zonder de hulp van ons personeel. Zo kun je zelf achter de bar staan om de smoothies te maken. Ideaal voor kleinere evenementen waar een beperkter budget is. Of natuurlijk gewoon omdat je het leuk vindt om het zelf te doen.

Ophalen of (gratis) bezorging?

En het is natuurlijk belangrijk om te weten hoe je de smoothiebar uiteindelijk op de juiste locatie krijgt. Wij leveren in heel Nederland en België wel, zorg wel bij een offerte of de bezorgkosten ook al berekend zijn. Het kan zijn dat de goedkope smoothiebar uiteindelijk erg duur is, wanneer deze van ver moet komen. Houd dus rekening met de bezorgkosten.

Wil je een smoothiebar huren in Leiden? Dan is bij ons de verzending gratis, want hier zit ons kantoor. In de omgeving ben je dan ook vrij goedkoop uit, omdat we rekenen met een kilometerprijs. Voor ons maakt het niet uit waar je evenement plaatsvindt, we brengen de smoothiebar in heel Nederland en België naar je toe.

Delen

Meer posts

Van onze blog