Wat kost een smoothiebar huren?

Staat er een evenement op de planning waarvoor je op zoek bent naar een verfrissend, gezond, alcoholvrij drankje? Wat denk je van smoothies of mocktails? Met onze smoothiebar is beide mogelijk, en wij komen naar allerlei verschillende evenementen. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, beurs of verjaardag, wij maken het voor elk evenement een leuke toevoeging.

Maar wat kost dat nu, zo’n smoothiebar huren?

Dat ligt uiteraard aan een aantal factoren. Een feest voor 2000 man zal meer kosten dan het uitdelen van 100 smoothies tijdens de lunchpauze in een klein bedrijf. Als je een smoothiebar wilt huren, kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen om precies te weten wat het in jouw situatie kost.
Maar we snappen dat je toch op zoek bent naar wat meer informatie voordat je die offerte aanvraagt, vrijblijvend of niet. Dus hier proberen we al die vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Wat is er inbegrepen in de prijs?

De verhuur van een smoothiebar is bij ons zo veel mogelijk inclusief. Dan weet je meteen waar je aan toe bent, en zorgen wij voor bijna alles. Een smoothiebar is dus altijd inclusief:

– De smoothiebar (logisch)
– Een personeelslid dat de bar runt
– Eén smoothiefiets
– Bekers en rietjes voor de smoothies (op basis van het verwachte aantal gasten)
– Fruit voor de smoothies (zoveel mogelijk seizoensgebonden)
– Verschillende soorten plantaardige melk
– Stille blenders
– Een handig menu met de smoothie keuzes
– Gratis levering en ophalen binnen 50km vanaf Leiden
– Wij planten een boom voor elk evenement waarvoor wij geboekt worden
We nemen altijd wat extra mee, voor het geval het toch wat drukker wordt dan verwacht en jullie besluiten wat meer smoothies af te nemen. Dat hoeft uiteraard niet, maar het is wel zo fijn dat de mogelijkheid er wel is.

Wat kun je bijkopen bij de smoothiebar verhuur?

Naast het basispakket, kun je uiteraard meer afnemen. Enkele opties, die daarmee ook de prijs veranderen, zijn:

– Extra smoothie fietsen (95,- per extra fiets)
– Een extra smoothie barista(voor grote groepen, verwachte drukte of meerdere fietsen raden we meer personeelsleden aan)
– Branding, zoals logo’s op de bekers of de bar, of kant en klare flesjes om uit te delen
– Benodigdheden voor een mocktailbar, in plaats van een smoothiebar
– Fruit stokjes, om ook hapjes aan te bieden
– Smoothie bowls, vanaf 40 stuks
– Een photobooth: Jouw gasten maken de gekste foto’s.

En mocht je zelf nog een goed idee hebben, staan we daar ook voor open! Wij barsten zelf ook altijd van de ideeën en kijken graag met je mee wat er mogelijk is. Dus zelfs als het niet in deze lijst staat, kunnen we het wellicht toch voor je regelen.

Wat kost een smoothiebar huren?

Onze prijs begint vanaf 395,-. Dit is voor 1 uur een smoothie barista, 75 smoothies excl. btw en transportkosten.

Wat het uiteindelijk kost wordt bepaald door 3 factoren:

  • Hoeveel smoothies wil je jouw gasten aanbieden?
  • Hoe lang wil je dat we de verse smoothies uitserveren?
  • Waar bevindt jouw evenement zich?
 

De prijs van een smoothie varieert bij ons van 2,- tot 3,- euro afhankelijk van de hoeveelheid die je afneemt. Een grotere bestelling resulteert in een lagere prijs per smoothie. Met de smoothiebar op locatie, bereiden we minimaal 50 smoothies.

195,- voor de smoothiebar en alle materialen zoals een parasol, blenders, bekers en een smoothiefiets.

Onze smoothie barista huur je voor 50,- per uur. De transportkosten zijn afhankelijk van de afstand. Wij zitten zelf in Leiden.

De prijzen zoals vermeld zijn richtprijzen en kunnen variëren afhankelijk van specifieke factoren zoals de grootte van de bestelling, de locatie van het evenement, en seizoensgebonden beschikbaarheid van onze diensten. 

We hopen dat het zo wat duidelijker is wat er bij het huren van een smoothiebar komt kijken en hoe de kosten worden berekend. Je kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Je zit nergens aan vast.

Andere diensten

Omdat wij dus ook altijd barsten van de ideeën, hebben we er verschillende al uitgewerkt. Naast onze smoothiebarren en smoothiefietsen, bieden we bijvoorbeeld ook fotobooths, koffiekarren en VR ervaringen aan. Zo kun je bij ons dus voor van alles terecht, en bespaar je op leverkosten dus het bij één bedrijf te bestellen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Delen

Meer posts

Van onze blog