Shakefiets huren

Trap je eigen smoothie.

Shakefiets huren?

Zoek je nog een goede manier op vitaliteit te promoten? Wij hebben dé oplossing. In plaats van shakes uit te delen, maken onze shakefietsen het mogelijk om mensen echt te betrekken bij jouw evenement en trakteer je op een ludieke manier een smoothie.

shakefiets huren

Smoothies

We bereiden 3 verschillende soorten shakes. Deze zijn gebaseerd op plantaardige dranken en verschillende fruitsoorten. Schroom niet om contact met ons op te nemen om te kletsen over de opties!

Voor elk evenement planten wij 1 boom

Met een donatie helpen wij trees for all met het planten van bomen voor een gezondere en groenere wereld en beperken wij onze CO2-uitstoot.

shakefiets huren

Compleet pakket

Graag nemen we al jouw zorgen uit handen met ons complete pakket. Met dit pakket verschijnen we met personeel dat alles regelt, zodat jij er geen omkijken naar hebt. We verzorgen alles, van aardbei tot zwarte bes. Met het complete pakket krijg je één gratis shakefiets.

Wat krijg je

We bieden een alles-in-één service, inclusief de huur van de shakefiets, het vervoer, de opbouw en afbouw van de set-up, evenals de voorziening van bekertjes, vers fruit en een sfeervolle bar.

Waarom shakefietsen huren?

Natuurlijk zijn de shakefietsen extra aantrekkelijk voor bedrijven die betrokken zijn bij vitaliteit. We brengen altijd vers fruit mee en gebruiken enkel plantaardige sappen, wat ze ook geschikt maakt voor veganistische campagnes. Daarnaast zijn de fietsen uiteraard zeer duurzaam. Ze benutten menselijke kracht als energiebron en hebben dus geen stroom nodig. Of Wil jouw bedrijf een duurzame toekomst nastreven? Dan kun je dat met de shakefiets op een creatieve manier promoten!

shakefiets met mensen erop

Impressie

Veelgestelde vragen

Waarvoor kan ik de shakefiets inzetten?

Je kunt de shakefietsen inzetten voor wat en waar je maar wilt. Of je nu een evenement op kantoor of op locatie hebt, aanwezig bent op een beurs of congres, of een promotiestand nodig hebt, wij kunnen de shakefiets overal voor je installeren. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor jouw evenement.

Wat is de shakefiets?

De shakefiets is een eigen ontwerp waarbij op de voorkant van de fiets een blender is gemonteerd. Door te trappen wordt een dynamo aangedreven die de blender aan het werk zet. Zo heb je dus ook geen elektriciteit nodig, de bezoekers doen het harde werk! Ze trappen hun eigen smoothie bij elkaar, waardoor ze naast de oppepper, ook nog met een heerlijke smoothie weglopen. Een win-win situatie dus!
Voor de smoothiefiets hebben 2 verschillende smaken. Beiden smoothies zijn plantaardig.
Nee, wij doen alleen opdrachten op basis van afkoop en verhuur.

Ja, dat kan. Wij hebben meerdere shakefietsen te huur. Je krijgt hierbij ook een handleiding en optioneel een fruitpakket.

Nee de smoothiefietsen hebben geen stroom nodig.
Vanwege verschillende variabelen zoals duur, afstand en aantallen kunnen wij geen vaste prijs geven. Via het contactformulier maken wij graag een vrijblijvende offerte voor jou.
Wij komen in heel Nederland en België. Ook voor verhuren rijden wij het hele land door. Liever zelf de spullen ophalen bij verhuur? Dat kan ook!
Wij hebben verschillende bars die in elke lift kunnen waar ook een ambulancestoel in past.
Op onze duurzaamheid pagina staat meer informatie.