Smoothiefiets huren Amsterdam

Een smoothiefiets huren in Amsterdam en omgeving?

Smoothiefiets in Amsterdam

Op zoek naar een smoothiefiets in Amsterdam of omgeving? Zoek niet verder, want wij zijn dé smoothie leverancier van Amsterdam. Ons bedrijf is gevestigd nabij de hoofdstad, waardoor we minimale transportkosten in rekening brengen voor het leveren van smoothiefietsen in en rondom Amsterdam.

Onze smoothiefietsen zijn een geweldige toevoeging aan elk evenement, waarbij gasten hun eigen smoothies kunnen mixen door simpelweg te trappen. Dit unieke en interactieve concept zorgt voor een gezonde en leuke ervaring. Of het nu gaat om festivals, bedrijfsfeesten, of schoolactiviteiten, wij zorgen ervoor dat uw evenement in Amsterdam en omgeving onvergetelijk wordt met onze heerlijke en verse smoothies.

smoothiefiets huren amsterdam

Verschillende diensten

Voor elke event een concept

Smoothiebar

Verschillende smoothies boordevol vitamines. Met de smoothiebar maken wij de smoothies zelf.
smoothies op werk

Smoothiefietsen

Promoot vitaliteit of duurzaamheid op de leukste manier. Laat mensen zelf hun smoothie trappen.
smoothiefietsen

Smoothie catering

Smoothies om uit te delen. Leuk om werknemers te verrassen en perfect bij promoacties bij winkelcentra of bij binnenkomst van grote groepen.
smoothie catering

Mocktails

Borrel op werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakt als één met alcohol.
alcoholvrije cocktailbar

Waarom een shakefiets?

Een smoothiefiets huren zorgt voor een unieke en interactieve ervaring voor uw gasten. Het combineert gezonde voeding met plezier en beweging, wat ideaal is voor allerlei evenementen. Gasten kunnen hun eigen smoothies mixen door te trappen, wat zowel vermakelijk als gezond is. Bovendien biedt het een duurzaam alternatief zonder elektriciteit, perfect voor milieubewuste evenementen.
mobiele smoothiebar huren

Zo werkt het

Wat voor smoothies?

Onze smoothies zijn gemaakt met de lekkerste mango, avocado, bananen en bessen. Ze zijn allemaal op basis van vega drank.

Wat is er mogelijk?

Liever alleen smoothiefietsen huren, of een compleet pakket. Je kan bij ons alle kanten uit.

Smoothies op locatie

Met onze smoothiebar maken wij de lekkerste smoothies. De smoothiefiets laat de bezoeker zelf zijn smoothie maken.