Smoothiefiets huren Rotterdam

Een smoothiefiets huren in Rotterdam en omgeving?

Shakefiets in Rotterdam

Op zoek naar een smoothiefiets in Rotterdam of omgeving? Zoek niet verder, want wij zijn dé smoothie leverancier van Rotterdam! Ons bedrijf is gevestigd in de buurt van Rotterdam, waardoor we weinig transportkosten in rekening brengen voor het plaatsen van onze smoothiefietsen in en rondom de stad.

Of je nu een evenement organiseert bij de Rotterdam Ahoy, de Euromast, het Kralingse Bos of op een andere locatie in Rotterdam, wij verzorgen graag de smoothies voor jouw gasten. Met onze smoothiefietsen kunnen we op elke locatie komen en laten we de mensen zelf hun smoothie maken.

Van gezonde smoothies tot zoete traktaties, we hebben voor ieder wat wils. Dus, als je een smoothiefiets wilt huren in Rotterdam of omgeving, neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen voor een onvergetelijke smoothie-ervaring voor jou en jouw gasten!

smoothiefiets huren rotterdam

Verschillende diensten

Voor elke event een concept

smoothies op werk

Smoothiebar

Onze smoothie-experts bereiden de smoothies met verse ingrediënten, er zit altijd wat lekkers tussen.
smoothiefietsen

Smoothiefiets

De bezoekers fietsen zelf hun smoothies. In 1 minuut een zelf gemaakte smoothie. Wie wil dat niet?
smoothie catering

Smoothie catering

Onze flesjes met verse smoothie. Ideal om uit te delen. We bedrukken ook de flesjes met jouw logo en tekst.

Mocktails

Borrel op werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakt als één met alcohol.
smoothiebowl op tafels

Smoothiebowls

Borrel op werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakt als één met alcohol.

Waarom een smoothiefiets?

Het huren van een smoothiefiets is de perfecte manier om jouw evenement, feest of bijeenkomst net dat beetje extra te geven. Met onze professionele smoothiefietsen kunnen jouw gasten genieten van heerlijke en gezonde smoothies, terwijl ze genieten van de gezellige en ontspannen sfeer.

Onze smoothiefietsen bieden jouw gasten de keuze uit drie verschillende smoothies, zodat ze kunnen kiezen wat het beste bij hun smaak en voorkeuren past. Natuurlijk kunnen we in overleg ook het menu aanpassen, zodat we kunnen voldoen aan jouw wensen en die van jouw gasten. Dus zoek je een smoothiefiets in Rotterdam? We staan voor je klaar!

Branding

Wil je dat jouw evenement extra bijzonder wordt? Dan kunnen wij onze smoothiebars personaliseren met jouw logo, kleuren of thema. Zo krijgt jouw evenement een unieke uitstraling en maak je echt indruk op jouw gasten.

Zo werkt het

Wat voor smoothies?

Onze smoothies zijn gemaakt met de lekkerste mango, avocado, bananen en bessen. Ze zijn allemaal op basis van vega drank.

Wat is er mogelijk?

Liever alleen smoothiefietsen huren, of een compleet pakket. Je kan bij ons alle kanten uit.

Smoothies op locatie

Met onze smoothiebar maken wij de lekkerste smoothies. De smoothiefiets laat de bezoeker zelf zijn smoothie maken.