Smoothiebar huren Amersfoort

Onze te gekke smoothiebar huren in Amersfoort?

Ook een smoothiebar huren in Amersfoort?

Op zoek naar een smoothiebar in Amersfoort en omgeving? Je hoeft niet verder te zoeken, want wij zijn dé toonaangevende smoothie-specialisten van Amersfoort! Ons bedrijf is gelegen in de nabijheid van Amersfoort, wat resulteert in lage transportkosten bij het installeren van onze smoothiebars in en rond de stad.

Of je nu een evenement organiseert bij de Flint, Koppelpoort, Park Schothorst of een andere locatie in Amersfoort, wij zijn klaar om heerlijke smoothies te bereiden voor jouw gasten. Met onze unieke smoothiefietsen zijn we in staat om elke gewenste locatie te bereiken en geven we de bezoekers de kans om hun eigen smoothie samen te stellen.

Of je nu zin hebt in een voedzame groene smoothie of in een heerlijk zoete lekkernij, er is altijd een keuze die bij jou past. Dus, als je een smoothiebar wilt huren in Amersfoort of daarbuiten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We beloven een gedenkwaardige smoothie-ervaring voor jou en jouw gasten!

smoothiebar amersfoort

Verschillende diensten

Voor elke event een concept

smoothies op werk

Smoothiebar

Onze smoothie-experts bereiden de smoothies met verse ingrediënten, er zit altijd wat lekkers tussen.
smoothiefietsen

Smoothiefiets

De bezoekers fietsen zelf hun smoothies. In 1 minuut een zelf gemaakte smoothie. Wie wil dat niet?
smoothie catering

Smoothie catering

Onze flesjes met verse smoothie. Ideal om uit te delen. We bedrukken ook de flesjes met jouw logo en tekst.

Mocktails

Borrel op werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakt als één met alcohol.
smoothiebowl op tafels

Smoothiebowls

Borrel op werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakt als één met alcohol.

Waarom een smoothiebar?

Het huren van een smoothiebar is de perfecte manier om jouw evenement, feest of bijeenkomst net dat beetje extra te geven. Met onze professionele smoothiebars kunnen jouw gasten genieten van heerlijke en gezonde smoothies, terwijl ze genieten van de gezellige en ontspannen sfeer.

Onze smoothiebars bieden jouw gasten de keuze uit drie verschillende smoothies, zodat ze kunnen kiezen wat het beste bij hun smaak en voorkeuren past. Natuurlijk kunnen we in overleg ook het menu aanpassen, zodat we kunnen voldoen aan jouw wensen en die van jouw gasten. Dus zoek je een smoothiebar in Amersfoort? We staan voor je klaar!

Branding

Wil je dat jouw evenement extra bijzonder wordt? Dan kunnen wij onze smoothiebars personaliseren met jouw logo, kleuren of thema. Zo krijgt jouw evenement een unieke uitstraling en maak je echt indruk op jouw gasten.

Zo werkt het

Wat voor smoothies?

Onze smoothies zijn gemaakt met de lekkerste mango, avocado, bananen en bessen. Ze zijn allemaal op basis van vega drank.

Wat is er mogelijk?

Liever alleen smoothiefietsen huren, of een compleet pakket. Je kan bij ons alle kanten uit.

Smoothies op locatie

Met onze smoothiebar maken wij de lekkerste smoothies. De smoothiefiets laat de bezoeker zelf zijn smoothie maken.