Smoothiebar huren Amsterdam

Een smoothiebar huren in Amsterdam en omgeving?

Smoothie catering in Amsterdam

Een smoothiebar huren in Amsterdam of omgeving? Zoek niet verder, want wij zijn dé smoothie leverancier van Amsterdam. Ons bedrijf is gevestigd in de buurt van de hoofdstad, waardoor we weinig transportkosten in rekening brengen voor het plaatsen van smoothiebars in en rondom Amsterdam.

Wij verzorgen smoothiebars op diverse locaties in de stad, zoals op evenementen bij de gemeente Amsterdam, bij de RAI Amsterdam, het Westergasfabriek-terrein en zelfs in de historische Beurs van Berlage. Wij kennen Amsterdam als geen ander en kunnen jouw de beste smoothie-ervaring bieden die je kunt voorstellen met onze smoothiefietsen.

smoothiebar in amsterdam

Verschillende diensten

Voor elke event een concept

Smoothiebar

Verschillende smoothies boordevol vitamines. Met de smoothiebar maken wij de smoothies zelf.
smoothies op werk

Smoothiefietsen

Promoot vitaliteit of duurzaamheid op de leukste manier. Laat mensen zelf hun smoothie trappen.
smoothiefietsen

Smoothie catering

Smoothies om uit te delen. Leuk om werknemers te verrassen en perfect bij promoacties bij winkelcentra of bij binnenkomst van grote groepen.
smoothie catering

Mocktails

Borrel op werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakt als één met alcohol.
alcoholvrije cocktailbar

Waarom een smoothiebar?

Als je op zoek bent naar een gezonde en leuke toevoeging voor jouw evenement of bedrijf in Amsterdam, dan is het inschakelen van een smoothiebar een fantastische oplossing. Door een smoothiebar ter plaatse te hebben, kunnen de gasten genieten van smakelijke en voedzame drankjes terwijl ze gezellig bijpraten en zich vermaken. Dankzij de diverse ingrediënten die wij aanbieden, is er altijd wel iets heerlijks te vinden voor ieders smaak.

 
mobiele smoothiebar huren

Zo werkt het

Wat voor smoothies?

Onze smoothies zijn gemaakt met de lekkerste mango, avocado, bananen en bessen. Ze zijn allemaal op basis van vega drank.

Wat is er mogelijk?

Liever alleen smoothiefietsen huren, of een compleet pakket. Je kan bij ons alle kanten uit.

Smoothies op locatie

Met onze smoothiebar maken wij de lekkerste smoothies. De smoothiefiets laat de bezoeker zelf zijn smoothie maken.