Smoothiebar huren Capelle aan den IJssel

Een smoothiebar huren in Capelle aan den IJssel?

Smoothiebar huren Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een smoothiebar in Capelle aan den IJssel of omgeving? Stop met zoeken, want wij zijn dé smoothie specialist van Capelle aan den IJssel. Ons bedrijf is gevestigd nabij deze dynamische stad, waardoor we minimale transportkosten in rekening brengen voor het plaatsen van smoothiebars in en rondom Capelle aan den IJssel.

We hebben ervaring met het verzorgen van smoothiebars op diverse locaties in de stad, zoals bij gemeentelijke evenementen in Capelle aan den IJssel, bij het Isala Theater, in het Schollebos en zelfs bij het fascinerende Rivium. We kennen Capelle aan den IJssel door en door, en met onze unieke smoothiefietsen kunnen wij jou de ultieme smoothie-ervaring bieden die je je maar kunt voorstellen.

Verschillende diensten

Voor elke event een concept

Smoothiebar

Verschillende smoothies boordevol vitamines. Met de smoothiebar maken wij de smoothies zelf.
smoothies op werk

Smoothiefietsen

Promoot vitaliteit of duurzaamheid op de leukste manier. Laat mensen zelf hun smoothie trappen.
smoothiefietsen

Smoothie catering

Smoothies om uit te delen. Leuk om werknemers te verrassen en perfect bij promoacties bij winkelcentra of bij binnenkomst van grote groepen.
smoothie catering

Mocktails

Borrel op werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakt als één met alcohol.
alcoholvrije cocktailbar

Waarom een smoothiebar?

Als je op zoek bent naar een originele en gezonde extra voor jouw evenement of bedrijf in Capelle aan den IJssel, dan biedt het huren van een smoothiebar uitkomst. Met een smoothiebar op locatie kunnen jouw gasten genieten van verse, smaakvolle en voedzame smoothies, terwijl ze ontspannen en socialiseren. Met een breed scala aan ingrediënten die wij ter beschikking stellen, is er gegarandeerd een overheerlijke smoothie die bij ieders voorkeur past.

Zo werkt het

Wat voor smoothies?

Onze smoothies zijn gemaakt met de lekkerste mango, avocado, bananen en bessen. Ze zijn allemaal op basis van vega drank.

Wat is er mogelijk?

Liever alleen smoothiefietsen huren, of een compleet pakket. Je kan bij ons alle kanten uit.

Smoothies op locatie

Met onze smoothiebar maken wij de lekkerste smoothies. De smoothiefiets laat de bezoeker zelf zijn smoothie maken.