Smoothiebar huren Eindhoven

Een smoothiebar huren in Eindhoven en omgeving?

Smoothie catering in Eindhoven

Ben je op zoek naar een smoothiebar voor je bedrijf in Eindhoven of omgeving? Zoek dan niet verder! Wij zijn de vooraanstaande leverancier van smoothies in de regio. Ondanks dat ons bedrijf niet gevestigd is in Eindhoven, houden we onze transportkosten laag, zodat we onze smoothiebars in en rondom de stad kunnen plaatsen.

Of je nu een evenement organiseert in je kantoor in Eindhoven, of je medewerkers wilt trakteren op een gezonde boost, wij verzorgen graag de smoothies. Met onze mobiele smoothie-units kunnen we elke locatie bereiken en bieden we de mogelijkheid voor medewerkers om hun eigen smoothie samen te stellen.

Of het nu gaat om gezonde groene smoothies of zoete fruitige traktaties, we hebben voor ieder wat wils. Dus, als je een smoothiebar wilt huren voor je bedrijf in Eindhoven of de omliggende gebieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zorgen voor een onvergetelijke smoothie-ervaring voor jou en je medewerkers!

smoothiebar huren in Eindhoven?

Verschillende diensten

Voor elke event een concept

smoothies op werk

Smoothiebar

Onze smoothie-experts bereiden de smoothies met verse ingrediënten, er zit altijd wat lekkers tussen.
smoothiefietsen

Smoothiefiets

De bezoekers fietsen zelf hun smoothies. In 1 minuut een zelf gemaakte smoothie. Wie wil dat niet?
smoothie catering

Smoothie catering

Onze flesjes met verse smoothie. Ideal om uit te delen. We bedrukken ook de flesjes met jouw logo en tekst.

Mocktails

Borrel op werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakt als één met alcohol.
smoothiebowl op tafels

Smoothiebowls

Borrel op werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakt als één met alcohol.

Waarom een smoothiebar?

Het huren van een smoothiebar is de perfecte manier om jouw evenement, feest of bijeenkomst net dat beetje extra te geven. Met onze professionele smoothiebars kunnen jouw gasten genieten van heerlijke en gezonde smoothies, terwijl ze genieten van de gezellige en ontspannen sfeer.

Onze smoothiebars bieden jouw gasten de keuze uit drie verschillende smoothies, zodat ze kunnen kiezen wat het beste bij hun smaak en voorkeuren past. Natuurlijk kunnen we in overleg ook het menu aanpassen, zodat we kunnen voldoen aan jouw wensen en die van jouw gasten. Dus zoek je een smoothiebar in Rotterdam? We staan voor je klaar!

Branding

We begrijpen als geen ander dan branding en promotie enorm belangrijk zijn op een beurs. We bieden daarom veel mogelijkheden voor de bedrukken van onze spullen.
mobiele smoothiebar huren

Zo werkt het

Wat voor smoothies?

Onze smoothies zijn gemaakt met de lekkerste mango, avocado, bananen en bessen. Ze zijn allemaal op basis van vega drank.

Wat is er mogelijk?

Liever alleen smoothiefietsen huren, of een compleet pakket. Je kan bij ons alle kanten uit.

Smoothies op locatie

Met onze smoothiebar maken wij de lekkerste smoothies. De smoothiefiets laat de bezoeker zelf zijn smoothie maken.