Smoothiebar huren Hoofddorp

Een smoothiebar huren in Hoofddorp en omgeving?

Smoothie catering in Hoofddorp

Een smoothiebar huren in Hoofddorp of omgeving? Zoek niet verder, want wij zijn dé smoothie leverancier van Hoofddorp. Ons bedrijf is gevestigd in de buurt van dit bruisende zakencentrum, waardoor we minimale transportkosten in rekening brengen voor het plaatsen van smoothiebars in en rondom Hoofddorp.

We verzorgen smoothiebars op diverse locaties in de stad, zoals in het centrum van Hoofddorp, bij het Claus Event Center, en zelfs in het dynamische kantorenpark Beukenhorst. Maar onze grootste passie ligt in het transformeren van de werkomgeving. Wij kennen Hoofddorp als geen ander en kunnen jouw bedrijf de beste smoothie-ervaring bieden die je kunt voorstellen met onze unieke smoothiefietsen. Laat ons je werknemers verrassen en opvrolijken met onze gezonde en heerlijke smoothies. Het is de perfecte traktatie voor een vergadering, een bedrijfslunch of een vrijdagmiddagborrel.

Verschillende diensten

Voor elke event een concept

Smoothiebar

Verschillende smoothies boordevol vitamines. Met de smoothiebar maken wij de smoothies zelf.
smoothies op werk

Smoothiefietsen

Promoot vitaliteit of duurzaamheid op de leukste manier. Laat mensen zelf hun smoothie trappen.
smoothiefietsen

Smoothie catering

Smoothies om uit te delen. Leuk om werknemers te verrassen en perfect bij promoacties bij winkelcentra of bij binnenkomst van grote groepen.
smoothie catering

Mocktails

Borrel op werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakt als één met alcohol.
alcoholvrije cocktailbar

Waarom een smoothiebar?

Onze smoothie bar is precies wat je ervan verwacht, een leuke bar waar je jouw bedrijfslogo op kunt laten zetten voor het evenement. Achter de bar staan 2 van onze medewerkers die de smoothies voor jullie bezoekers klaarmaken. Zo hebben jullie de tijd voor belangrijke dingen, namelijk het binnenhalen van nieuwe klanten. Wij maken de lekkerste smoothies voor jullie gasten, met vers fruit en plantaardige sappen. Wil je de smoothies liever zelf maken? Dat kan ook, dan huur je enkel het materiaal.

De smoothiefiets

Iedereen kan de smoothiefiets huren. Of je nu een klein bedrijf hebt waarmee je extra wilt opvallen, of een groot bedrijf waarmee je echt iets speciaals wilt doen, het kan allemaal. Standaard komt onze smoothiebar met één smoothiefiets, dus dat is ook voor kleine bedrijven interessant. Mocht je het grootser aan willen pakken, kun je altijd meer fietsen huren. We hebben er genoeg staan, zolang ze niet verhuurd zijn aan iemand anders.
smoothiebar hoofddorp

Zo werkt het

Wat voor smoothies?

Onze smoothies zijn gemaakt met de lekkerste mango, avocado, bananen en bessen. Ze zijn allemaal op basis van vega drank.

Wat is er mogelijk?

Liever alleen smoothiefietsen huren, of een compleet pakket. Je kan bij ons alle kanten uit.

Smoothies op locatie

Met onze smoothiebar maken wij de lekkerste smoothies. De smoothiefiets laat de bezoeker zelf zijn smoothie maken.