Smoothiebar huren Den Haag

Een smoothiebar huren in Den Haag en omgeving?

Smoothie catering in Den Haag

Op zoek naar een smoothiebar in Den Haag of de omgeving? Zoek niet verder! Wij zijn dé expert op het gebied van smoothies in Den Haag. Onze onderneming bevindt zich nabij de residentiestad, waardoor de transportkosten minimaal zijn bij het inzetten van onze smoothiebars in en rond Den Haag.

We bieden onze smoothiebars aan op verschillende locaties in de stad, zoals bij evenementen georganiseerd door de gemeente Den Haag, in het World Forum, het Zuiderstrandtheater en zelfs in het iconische Ridderzaal. We zijn zeer vertrouwd met Den Haag en garanderen jou een onvergetelijke smoothie-ervaring met onze bijzondere smoothiefietsen.

smoothiebar huren in den haag

Verschillende diensten

Voor elke event een concept

Smoothiebar

Verschillende smoothies boordevol vitamines. Met de smoothiebar maken wij de smoothies zelf.
smoothies op werk

Smoothiefietsen

Promoot vitaliteit of duurzaamheid op de leukste manier. Laat mensen zelf hun smoothie trappen.
smoothiefietsen

Smoothie catering

Smoothies om uit te delen. Leuk om werknemers te verrassen en perfect bij promoacties bij winkelcentra of bij binnenkomst van grote groepen.
smoothie catering

Mocktails

Borrel op werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakt als één met alcohol.
alcoholvrije cocktailbar

Zo werkt het

Wat voor smoothies?

Onze overheerlijke smoothies worden bereid met de meest smaakvolle ingrediënten zoals mango, avocado, bananen en bessen. Stuk voor stuk worden ze gemixt met plantaardige dranken, zodat je kunt genieten van een gezonde en vegan traktatie!

Wat is er mogelijk?

Of je nu enkel smoothiefietsen wilt huren of een all-inclusive pakket verkiest, bij ons is alles mogelijk. Wij staan klaar om aan al jouw wensen te voldoen en zorgen voor een fantastische ervaring!

Smoothies op locatie

Met onze smoothiebar bereiden we de meest verrukkelijke smoothies voor jou. En dankzij onze smoothiefiets kunnen bezoekers zelf actief meedoen en hun eigen heerlijke smoothie creëren!

Waarom een smoothiebar?

Een smoothiebar huren is echt een topidee voor jouw evenement of bedrijf! Ten eerste zorgt het voor heerlijke en gezonde drankjes die bij iedereen in de smaak vallen. Daarnaast is het een gezellige en sociale aanvulling, waardoor gasten lekker kunnen kletsen en relaxen. Bovendien is een smoothiebar een unieke eyecatcher die jouw feest of evenement extra bijzonder maakt. Of je nu een formele of informele setting hebt, een smoothiebar past altijd perfect. En als kers op de taart laat je met een smoothiebar zien dat je geeft om gezondheid en welzijn, iets waar je gasten of collega’s zeker blij van worden!

mobiele smoothiebar huren