Smoothiebar huren Tilburg

Een smoothiebar huren in Tilburg en omgeving?

Smoothie bar huren in Tilburg?

Op zoek naar een smoothiebar verhuur in Tilburg of in de nabije omgeving? Zoek dan niet verder, wij zijn de toonaangevende smoothieaanbieder van Tilburg. Onze onderneming is gevestigd nabij deze bruisende stad, wat ons in staat stelt om minimale transportkosten te berekenen voor het installeren van smoothiebars in en rond Tilburg.

Wij leveren smoothiebars op diverse plekken in de stad, waaronder evenementen georganiseerd door de gemeente Tilburg, in het bruisende Spoorzone, op het sfeervolle Piusplein en zelfs in het unieke 013 Poppodium. Wij kennen Tilburg door en door en zijn in staat om je de meest uitstekende smoothie-ervaring te bezorgen die je je kunt inbeelden met onze speciale smoothiefietsen.

Verschillende diensten

Voor elke event een concept

Smoothiebar

Verschillende smoothies boordevol vitamines. Met de smoothiebar maken wij de smoothies zelf.
smoothies op werk

Smoothiefietsen

Promoot vitaliteit of duurzaamheid op de leukste manier. Laat mensen zelf hun smoothie trappen.
smoothiefietsen

Smoothie catering

Smoothies om uit te delen. Leuk om werknemers te verrassen en perfect bij promoacties bij winkelcentra of bij binnenkomst van grote groepen.
smoothie catering

Mocktails

Borrel op werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakt als één met alcohol.
alcoholvrije cocktailbar

Waarom een smoothiebar?

Als je op zoek bent naar een gezonde en onderhoudende extra voor jouw evenement of onderneming in Tilburg, dan is het huren van een smoothiebar een geweldige keuze. Met een smoothiebar op locatie kunnen jouw gasten genieten van heerlijke en voedzame drankjes terwijl ze gezellig samen zijn en plezier maken. Dankzij het brede scala aan ingrediënten dat we aanbieden, is er altijd wel een verrukkelijke optie beschikbaar voor elke smaak.

Zo werkt het

Wat voor smoothies?

Onze smoothies zijn gemaakt met de lekkerste mango, avocado, bananen en bessen. Ze zijn allemaal op basis van vega drank.

Wat is er mogelijk?

Liever alleen smoothiefietsen huren, of een compleet pakket. Je kan bij ons alle kanten uit.

Smoothies op locatie

Met onze smoothiebar maken wij de lekkerste smoothies. De smoothiefiets laat de bezoeker zelf zijn smoothie maken.