Smoothiebar huren Tilburg

Een smoothiebar huren in Tilburg en omgeving?

Smoothie catering in Tilburg

Ben je op zoek naar een smoothiebar in Tilburg of de nabije omgeving? Zoek dan niet verder, want wij zijn jouw premium smoothie leverancier van Tilburg! Onze onderneming bevindt zich in de omgeving van Tilburg, waardoor we minimale transportkosten in rekening brengen voor het inzetten van onze smoothiebars in en rondom de stad.

Of je nu een evenement organiseert bij Poppodium 013, het Spoorpark, de Oude Markt of een andere plek in Tilburg, wij verzorgen met plezier de smoothies voor jouw gasten. Dankzij onze innovatieve smoothiefietsen kunnen we elke locatie bereiken en bieden we de bezoekers de kans om zelf hun smoothie te bereiden.

Of je voorkeur nu uitgaat naar gezonde smoothies of zoete verwennerijen, onze kaart biedt een breed scala aan keuzes. Dus, als je een smoothiebar wilt huren in Tilburg of in de omgeving, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij garanderen een memorabele smoothie-ervaring voor jou en jouw gasten!

Verschillende diensten

Voor elke event een concept

smoothies op werk

Smoothiebar

Onze smoothie-experts bereiden de smoothies met verse ingrediënten, er zit altijd wat lekkers tussen.
smoothiefietsen

Smoothiefiets

De bezoekers fietsen zelf hun smoothies. In 1 minuut een zelf gemaakte smoothie. Wie wil dat niet?
smoothie catering

Smoothie catering

Onze flesjes met verse smoothie. Ideal om uit te delen. We bedrukken ook de flesjes met jouw logo en tekst.

Mocktails

Borrel op werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakt als één met alcohol.
smoothiebowl op tafels

Smoothiebowls

Borrel op werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakt als één met alcohol.

Waarom een smoothiebar?

Het inhuren van een smoothiebar is de ideale optie om jouw evenement, feest of bijeenkomst net dat speciale tintje te geven. Met onze professionele smoothiebars kunnen jouw gasten smullen van verrukkelijke en gezonde smoothies, terwijl ze de gezellige en relaxte ambiance ervaren.

Onze smoothiebars geven jouw gasten de mogelijkheid om uit drie verschillende smoothies te kiezen, zodat ze iets kunnen selecteren wat perfect aansluit bij hun smaak en voorkeuren. Uiteraard kunnen we in overleg het menu ook aanpassen om aan jouw behoeften en die van jouw gasten te voldoen. Dus ben je op zoek naar een smoothiebar in Tilburg? We staan paraat!

Branding

Wil je dat jouw evenement extra bijzonder wordt? Dan kunnen wij onze smoothiebars personaliseren met jouw logo, kleuren of thema. Zo krijgt jouw evenement een unieke uitstraling en maak je echt indruk op jouw gasten.

Zo werkt het

Wat voor smoothies?

Onze smoothies zijn gemaakt met de lekkerste mango, avocado, bananen en bessen. Ze zijn allemaal op basis van vega drank.

Wat is er mogelijk?

Liever alleen smoothiefietsen huren, of een compleet pakket. Je kan bij ons alle kanten uit.

Smoothies op locatie

Met onze smoothiebar maken wij de lekkerste smoothies. De smoothiefiets laat de bezoeker zelf zijn smoothie maken.