085 047 0327

Smoothiebar huren Utrecht

Zoek je in Utrecht een smoothiebar?

De lekkerste smoothies op jouw event in Utrecht

Op zoek naar een smoothiebar in Utrecht en omstreken? Zoek niet verder, want wij zijn dé smoothie-experts van Utrecht! Ons bedrijf is gevestigd nabij Utrecht, waardoor we minimale transportkosten in rekening brengen bij het plaatsen van onze smoothiebars in en rond de stad.

Of je nu een evenement organiseert bij de Jaarbeurs, TivoliVredenburg, de Domtoren, het Griftpark of een andere locatie in Utrecht, wij staan klaar om de smakelijke smoothies voor jouw gasten te verzorgen. Met onze unieke smoothiefietsen bereiken we elke gewenste locatie en laten we de bezoekers zelf hun smoothie creëren.

Van voedzame groene smoothies tot verrukkelijke zoete lekkernijen, er is voor iedereen een passende optie. Dus, als je een smoothiebar wilt huren in Utrecht of omgeving, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij garanderen een onvergetelijke smoothie-ervaring voor jou en jouw gasten!

smoothiebar huren in utrecht

Verschillende diensten

Voor elke event een concept

smoothies op werk

Smoothiebar

Onze smoothie-experts bereiden de smoothies met verse ingrediënten, er zit altijd wat lekkers tussen.
smoothiefietsen

Smoothiefiets

De bezoekers fietsen zelf hun smoothies. In 1 minuut een zelf gemaakte smoothie. Wie wil dat niet?
smoothie catering

Smoothie catering

Onze flesjes met verse smoothie. Ideal om uit te delen. We bedrukken ook de flesjes met jouw logo en tekst.

Mocktails

Borrel op werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakt als één met alcohol.
smoothiebowl op tafels

Smoothiebowls

Borrel op werk maar is het nog geen vrijdagmiddag? Een mocktail is een alcoholvrije cocktail die hetzelfde smaakt als één met alcohol.

Waarom een smoothiebar?

Het inhuren van een smoothiebar voegt net dat beetje extra toe aan jouw evenement, feest of bijeenkomst. Onze professionele smoothiebars bieden jouw gasten de mogelijkheid om te genieten van verrukkelijke en gezonde smoothies, terwijl ze zich in een gezellige en ontspannen ambiance bevinden.

Onze smoothiebars presenteren jouw gasten een keuze uit drie heerlijke smoothies, zodat ze kunnen selecteren wat het beste aansluit bij hun smaak en voorkeuren. Uiteraard kunnen we in samenspraak het menu aanpassen om aan jouw verwachtingen en die van jouw gasten tegemoet te komen. Dus ben je op zoek naar een smoothiebar in Utrecht? Wij staan voor je klaar!

Branding

Wil je jouw evenement een bijzondere touch geven? Wij kunnen onze smoothiebars aanpassen aan jouw wensen door jouw logo, kleuren of thema te integreren. Zo krijgt jouw evenement een uniek karakter en zullen jouw gasten aangenaam verrast zijn.

Zo werkt het

Wat voor smoothies?

Onze smoothies zijn gemaakt met de lekkerste mango, avocado, bananen en bessen. Ze zijn allemaal op basis van vega drank.

Wat is er mogelijk?

Liever alleen smoothiefietsen huren, of een compleet pakket. Je kan bij ons alle kanten uit.

Smoothies op locatie

Met onze smoothiebar maken wij de lekkerste smoothies. De smoothiefiets laat de bezoeker zelf zijn smoothie maken.

Geen woorden maar smoothies

Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact op.
60 beoordelingen
4.5/5

Onze klanten geven ons een 4,5/5 op Google Reviews.