Smoothiefiets

laat bezoekers zelf hun smoothie trappen.

Zo werkt het

Standaard krijg je één gratis smoothiefiets meegeleverd bij het huren van de smoothiebar. Het is ook mogelijk om alleen maar fietsen te huren. Met het totaalpakket nemen wij alle zorgen uit handen. Wij leveren een bar, fiets personeel en vers fruit. Je hebt hiermee nergens meer omkijken naar. Het los huren van de materialen behoort ook tot de mogelijkheden.

Onze smoothiefietsen zijn makkelijk binnen of buiten te plaatsen en vereisen geen montage. Alle fietsen zijn in hoogte verstelbaar zodat jong en oud gebruik kan maken van deze aandachtstrekker.

  • leuk voor jong en oud
  • Promoot vitaliteit en duurzaamheid
  • relaxte begeleiders
  • Gegarandeerd een aandachtstrekker op ieder evenement
Smoothies

Standaard maken wij 3 verschillende soorten smoothies. Deze zijn op basis van soja of verschillende soorten fruitsappen. De smoothiefiets is geschikt voor evenementen, beurzen en promotiedoeleinden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

smoothiefiets huren op een evenement

Optioneel

Naast de smoothiebar en smoothiefiets bieden we extra diensten aan. Had je nog iets anders in gedachten? We denken met je mee

Alleen huren

Krap budget? Het is mogelijk om alleen fietsen te huren met of zonder ingrediënten en bekertjes. En voor goede doelen bieden wij de mogelijkheid aan om een smoothiefiets op te halen.

Biologische optie

Evenement gericht op duurzaamheid of de duurzame productie van voedsel? We bieden de mogelijkheid om biologische ingrediënten af te nemen. Vraag naar de mogelijkheden

Extra smoothiefietsen

Bij elk evenement staat 1 gratis fiets. Liever meer fietsen of een evenement met alleen maar fietsen? Geen probleem.

Voor wie?

De smoothiefietsen zijn geschikt voor kleine en grote evenementen. Je kan denken aan vitaliteits- evenementen of een de smoothiefiets op kantoor. Of voor een opendag op een school. 

Vitaliteit

Vitaliteit is een hot thema. De smoothiebar- en fiets passen hier perfect bij. Met de smoothies zorg je voor een gezond drankje en de fiets is een unieke manier om beweging te promoten. Dit samen brengt iedere bezoeker in aanraking met vitaliteit.

Impressie

Geen woorden maar smoothies

Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact op.