Nieuwe dienst: Koffiebar met de lekkerste koffie en thee

koffiebar met twee meiden die lachen

We hebben sinds een tijdje een nieuwe toevoeging aan onze diensten om jouw evenement een succes te maken. Onze smoothiebars en smoothiefietsen zijn razen populair. Lekker buiten een smoothiebar voor een verfrissend drankje op een warme dag. Maar wat doe je als het weer tegenzit? Wanneer het koud wordt en je eigenlijk iets wilt om bij op te warmen? Iets wat je weer even een oppepper geeft op een grauwe, lange dag. Dan drink je koffie! (Of thee) Of, nog beter, je biedt beide aan. Voor die optie kozen wij, en nu verhuren wij dus naast onze smoothiebars, ook koffiebarren met heerlijke koffie en thee. Dat kan samen, maar natuurlijk ook los. Wat kies jij?

Onze barista dienst heeft een eigen website.

Het beste van twee werelden

Stel je voor: een evenement waar je gasten kunnen kiezen tussen een verfrissende smoothie of een verwarmende kop koffie, afhankelijk van hun stemming en voorkeur. Beide drankjes zijn populair. Koffie is, naast water, de meest gedronken drank ter wereld. En mochten je gasten toch liever geen koffiedrinken, maar wel iets warms willen, hebben we ook thee, macha en chocolademelk als opties.

Heb je eigenwijze gasten die niet kunnen kiezen? Dan maak je toch gewoon een koffie smoothie? Hier vind je een aantal heerlijke koffie smoothie recepten die we voor je kunnen regelen. We denken graag met je mee, hoe je de smoothiebar en koffiekar het leukste kunt combineren.

Ook kun je ervoor kiezen om de barren op andere momenten tijdens je evenement in te zetten. Heb je een evenement wat de hele dag duurt? Dan kun je bijvoorbeeld ’s ochtends heerlijke smoothies aanbieden om de dag gezond te beginnen. Vervolgens biedt je koffies aan tijdens de lunch, zodat je gasten zich weer kunnen opladen voor de rest van de dag. (Of andersom.) Wij zorgen voor personeel dat zowel heerlijke smoothies kunnen maken, als prachtige latte art voor de koffie.

De samenhang van smoothies en koffie

Smoothies en koffie lijken misschien twee verschillende werelden, maar ze vullen elkaar aan op een manier die je gasten zeker zullen waarderen. Hier zijn enkele redenen waarom deze twee dranken samen een winnende combinatie zijn:

Seizoensgebonden balans:

Zomer: Tijdens warme zomerdagen zijn onze verfrissende smoothies de ideale keuze om je gasten af te koelen en te verfrissen. Met een breed scala aan smaken, van tropische mango tot aardbei-banaan, is er voor ieder wat wils.

Winter: Als de temperaturen dalen, biedt onze koffiekar de perfecte oplossing. Warme, aromatische koffievarianten zoals espresso, cappuccino en lattes zullen je gasten verwarmen en hen een knus gevoel geven.

Maar we kunnen het natuurlijk ook combineren. Wat denk je van een ijskoffie uit de blender? Of een heerlijke koffie smoothie. Als je onze smoothiebar en koffiekar samen huurt, is dat natuurlijk gewoon mogelijk!

Gezonde opties:

Smoothies: Boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten, zijn onze smoothies niet alleen heerlijk, maar ook voedzaam. Ze zijn ideaal voor gezondheidsbewuste gasten die op zoek zijn naar een energieke boost.

Koffie: Koffie is ook gezond. Geen liters per dag natuurlijk, maar het houdt ons alert en er zitten antioxidanten in. Bovendien kun je kiezen voor plantaardige melkalternatieven zoals havermelk waar veel vezels in zitten, in plaats van de vettige koemelk.

Creativiteit:

Smoothies: Personaliseer je smoothies met toevoegingen zoals nootjes, kokossnippers of chiazaad. Of kies voor de optie om smoothiebowls uit te delen. Zo zorg je voor een unieke traktatie.

Koffie: Voor de koffie hebben we uiteraard verschillende latte art opties, inclusief de mogelijkheid om je bedrijfslogo op de koffies te laten verschijnen. Ook brengen we lekkere siropen mee om de beste creaties te maken.

Conclusie

Met de introductie van onze koffiekar breiden we ons assortiment uit om aan al je evenementbehoeften te voldoen, ongeacht het seizoen. Of je nu kiest voor een smoothiebar, een koffiekar, of beide, je kunt er zeker van zijn dat je gasten zullen genieten van een onvergetelijke drankervaring.

Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje warmte en gezelligheid toe aan je volgende evenement met onze koffiekar en laat je gasten genieten van het beste van twee werelden!

Onze barista dienst heeft een eigen website.

Delen

Meer posts

Van onze blog